Acces la filme si jocuri pentru romanii care calatoresc cu autocarul

Turistii romani vor avea acces la filme, carti audio si jocuri in timp ce calatoresc cu autocarul prin tara. FlixBus a inceput sa implementeze sistemul de divertisment la bordul autocarelor sale.

Astfel, pasagerii din Romania vor avea la dispozitie filme produse de Universal, carti audio de la Audible, carti electronice Rakuten Kobo, dar si jocuri. Platforma de divertisment poate fi accesata prin conectarea la Wi-Fi, prin propriile dispozitive digitale (smart phone, tablete, laptopuri), fara costuri suplimentare.

Pe langa continutul audio, noul sistem imbunatateste calitatea conexiunii Wi-Fi si ofera calatorilor o harta prin care se poate monitoriza pozitia autocarului in timp real. Pasagerii se pot conecta la sistemul de divertisment prin intermediul Wi-Fi sau prin intermediul media.flixbus.com si pot alege dintre cele 25 de filme produse de studioul Universal cu subtitrare in limba romana, peste 100 de carti audio, 75 de carti electronice si 20 de jocuri.

FlixBus ofera cea mai mare retea de autocare interurbane din Europa, cu 350.000 de curse zilnice catre 2.000 de destinatii din 29 de tari. Start-up a fost fondat si lansat in Germania de trei antreprenori Jochen Engert, Andre Schwammlein si Daniel Krauss. In 2017, FlixBus a transportat 40 milioane de pasageri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri