Aeroportul International „George Enescu” din Bacau implementeaza un proiect complex de modernizare a pistei de decolare/aterizare, a suprafetelor de miscare aferente si a sistemului de balizaj, la cele mai exigente standarde aeroportuare internationale. Constructorul a hotarat ca aceasta perioada sa fie intre 15 august 2020 si 30 septembrie 2020.

Astfel, proiectul de modernizare a pistei Aeroportului din Bacau este prevazut in patru etape. Pe perioada primelor doua etape, cat si a celei de-a patra, lucrarile vor avea loc sub trafic aerian. Prin urmare, zborurile nu vor fi afectate si vor avea loc conform orarului de iarna 2019 – 2020, respectiv de vara 2020. A treia etapa a proiectului prevede inchiderea operatiunilor aeriene pe o perioada de 47 de zile. Asadar, nu vor avea zboruri pe Aeroportul Bacau, potrivit Bacau.net.
In acest sens, compania aeriana Blue Air a decis transferul zborurilor pe aeroporturile din regiune.
Blue Air va informa toti pasagerii care au achizitionat deja bilete pentru zborurile Blue Air din si catre Aeroportul International Bacau. In cel mai scurt timp posibil, pe website-ul companiei vor fi afisate toate detaliile necesare cu privire la aceste zboruri.
In acest moment, pasagerii din Bacau isi pot rezerva calatoriile catre cele 15 destinatii: Atena, Birmingham, Bologna, Bruxelles, Copenhaga, Dublin, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Milano, Oslo, Roma, Stuttgart si Torino, pe site-ul www.flyblueair.com.

Citeste si: Zbor intarziat sau anulat? Pasi pentru obtinerea despagubirilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri