Curse anulate Wizz Air: cum îți poți recupera banii?

Wizz Air a anunțat că își suspendă cursele pe toate rutele dintre România și Italia ca urmare a deciziei autorităților române de a interzice toate zborurile dintre cele două țări între 9 și 23 martie 2020 inclusiv.

Anunțul vine după informarea referitoare la suspendarea zborurilor din România către Milano Bergamo și Veneția Treviso până pe 3 aprilie.

Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informați și vor fi reprogramați automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil.

Clienții care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă:

  • reprogramarea gratuită,
  • rambursarea completă a banilor,
  • rambursarea a 120% din tarifului inițial sub formă de credit de companie.

Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au achiziționat biletele.

Citeste si:
Cum poți să cumperi bilete de avion mai ieftine
Wizz Air recomandă cumpărarea...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...

Ce trebuie să faci dacă ai un zbor anulat la Blue Air?

Zborurile Blue Air se anulează pentru rutele dinspre și către Italia, în perioada 09 martie 2020, ora 12:00 - 23 martie 2020, ora 12:00.

Pentru fiecare rezervare, este foarte important să furnizați datele de contact, complete și corecte, pentru a putea fi contactați în situația în care există modificări ale programului de zbor. De asemenea, informații suplimentare pot fi aflate apelând numerele de telefon prezentate pe site-ul companiei.

Autoritățile din România au decis oprirea zborurilor din și către Italia, până la data de 23 martie, pe fondul creșterii numărului de cazuri de Coronavirus.

"Măsura este valabilă pentru toate aeroporturile din România. Cei care vin indirect, prin intermediul unor zboruri cu escală, vor intra în carantină", a declarat Marcel Vela, Ministrul interimar de Interne.

Citeste si:
Schimbări în cadrul GroupM: Cătălin Găitănaru este noul CEO Mindshare
Schimbări în cadrul GroupM:...

Potrivit lui Vela, cetățenii români care sosesc din China, Italia, Coreea de Sud prin punctele de frontieră terestre vor intra în carantină pe raza județului de graniță sau în izolare la domiciliu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri