Air France a luat la cunoștință noile restricții emise de Departamentul de Securitate Internă (DHS) privind accesul pe teritoriul Statelor Unite ale Americii începând cu data de 14 martie 2020.

În perioada 14-28 martie 2020, Air France intenționează să continue să opereze zboruri către Atlanta, Chicago, Detroit, Los Angeles, New York-JFK, San Francisco și Washington și așteaptă clarificări din partea autorităților americane cu privire la posibilitatea menținerii curselor către Miami, Boston și Houston.

Air France se află în strânsă legătură cu partenerii săi KLM, Delta Air Lines și Virgin Atlantic în vederea implementării unui plan care să le permită continuarea serviciilor de zbor către Statele Unite pentru clienții săi, după data de 28 martie 2020.

Air France continuă operarea normală a frecvențelor București – Paris și își va adapta numărul de zboruri în funcție de evoluția situației pe plan european.

Despre Air France

Citeste si:
Grecia va permite mai multe zboruri de pasageri din UE, din 15 iunie
Grecia va permite mai multe...

Air France este o companie aeriană globală franceză. Air France-KLM este un grup de piață pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. Cu o flotă de 548 de aeronave și 101,4 milioane de pasageri transportați în 2018, Air France-KLM operează până la 2.300 de zboruri zilnice, în principal prin hub-urile din Paris-Charles de Gaulle și Amsterdam-Schiphol.

Sursa foto: Air France

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Hotelurile au pierdut aproximativ 240 de milioane de euro în 3 luni
Setari Cookie-uri