Compania aeriană Tarom reia operarea zborurilor de dimineață de pe Aeroportul Internațional Cluj către București. Începând cu data de 8 Iunie 2020, compania Tarom reintroduce în programul zborurilor o frecvență în plus, în zilele de luni, miercuri și vineri.

Prin urmare, aceste zboruri vor fi operate după următorul program:

Ruta

Zile de operare

Oră plecare

Oră sosire

Bucureşti (OTP) – Cluj-Napoca (CLJ)

luni, miercuri, vineri

Din data de 08.06.2020

07:05

08:15

Cluj-Napoca (CLJ) – Bucureşti (OTP)

luni, miercuri, vineri

Din data de 08.06.2020

08:40

09:50

În prezent, de pe Aeroportul Internațional Cluj sunt operate de compania Tarom zboruri zilnice către București după următorul program:

Ruta

Zile de operare

Oră plecare

Oră sosire

Cluj-Napoca (CLJ) – Bucureşti (OTP)

luni, marţi, miercuri, joi, vineri, sâmbătă, duminică

19:40

20:35

Bucureşti (OTP) – Cluj-Napoca (CLJ)

luni, marţi, miercuri, joi, vineri, sâmbătă, duminică

18:05

19:00

Biletele sunt puse în vânzare și se pot rezerva on-line pe site-ul companiei Tarom.

Având în vedere starea de alertă și măsurile obligatorii care trebuie respectate pe aeroport pentru limitarea răspândirii Covid -19, pasagerii trebuie să se prezinte la birourile de check-in din aeroport cu 3 ore înainte de zbor.

Tarom a estimat pierderi de 171,37 milioane lei pentru 2019, la venituri totale de 1,51 miliarde lei. În 2018, Tarom a avut pierderi de 182,77 milioane lei şi venituri totale de 1,38 miliarde lei, potrivit datelor raportate Ministerului de Finanţe. Cheltuielile totale au fost aprobate la nivelul de 1,68 miliarde lei. Tarom a transportat în 2018 circa 2,9 milioane de pasageri, cei mai mulţi pasageri din ultimul deceniu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri