Wizz Air, una dintre principalele companii aeriene low-cost din Europa anunță astăzi opt noi rute de la București la Cagliari (Sardinia / Italia), Copenhaga, Bergen (Norvegia), Hamburg, Karlsruhe / Baden-Baden, Memmingen (Germania), Santorini și Mykonos (Grecia). Biletele pentru toate rutele noi pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene cu prețuri începând de la 119 ron.

Împreună cu aceste opt rute noi, Wizz Air oferă acum 61 de rute către 20 de țări din București.

Măsuri de protecție în aeronave

Anunțul de astăzi vine pe măsură ce noua eră a călătoriilor igienizate începe la Wizz Air. Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului.

  • Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală.
  • Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless.
  • Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Adăugând opțiunea WIZZ Flex la o rezervare, pasagerii pot fi siguri că, dacă circumstanțele se schimbă, sau pur și simplu doresc să călătorească la o dată diferită sau către o destinație diferită, pot rezerva orice zbor WIZZ la alegere. Oferirea acelui nivel suplimentar de protecție pentru rezervările de pasageri este o măsură binevenită în aceste vremuri incerte.

Te poate interesa și: Reduceri semnificative la zborurile Wizz Air către Londra

Cele mai noi zboruri Wizz Air din București

Ruta

Zile de operare

Data lansării

Tarife de la**

București – Hamburg

luni, miercuri, vineri, duminică

9 august 2020

EUR 29.99 / RON 139

București – Copenhaga

luni, miercuri, vineri

10 august 2020

EUR 24.99 / RON 119

București – Karlsruhe / Baden-Baden

luni, miercuri, vineri

10 august 2020

EUR 24.99 / RON 119

București – Bergen

marți, sâmbătă

8 august 2020

EUR 24.99 / RON 119

București – Memmingen / Munchen Vest

marți, joi, sâmbătă

8 august 2020

EUR 24.99 / RON 119

București – Cagliari Elmas

joi, duminică

13 august 2020

EUR 24.99 / RON 119

București – Santorini

joi, duminică

9 august 2020

EUR 29.99 / RON 139

București – Mykonos

marți, sâmbătă

11 august 2020

EUR 29.99 / RON 139

Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa, operează o flotă de 122 de aeronave Airbus A320 și A321. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului" de către Air Transport Awards.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri F