Lanţul hotelier al lui Lionel Messi s-a extins cu un al patrulea hotel

Lanţul hotelier deţinut de fotbalistul argentinian Lionel Messi, MIM Hotels, gestionat din 2017 de Grupul Majestic Hotel, s-a extins cu un al patrulea stabiliment, situat în staţiunea de schi Baqueira Beret (Lleida) din Pirinei.

Lanţul hotelier al starului argentinian Lionel Messi include alte trei clădiri la Sitges (Barcelona), Ibiza şi Mallorca, potrivit Agerpres.

Hotelul Himalaia Baqueira are patru stele, se află la un pas de pârtia staţiunii şi în apropiere de telecabina din Valle de Ruda. Cu o capacitate de 141 locuri, stabilimentul oferă un circuit spa, piscină, sală de fitness, sală de reuniuni, parcare pentru clienţi şi servicii de ghid turistic şi activitate montană.

În următoarele luni, hotelul va fi supus unei renovări, care va fi finalizată până la venirea iernii. Celelalte trei hoteluri, MIM Sitges, MIM Ibiza şi MIM Mallorca, au fost deschise pe 26 iunie şi sunt disponibile iubitorilor de sporturi de iarnă şi a pasionaţilor de munte, cu respectarea măsurilor stricte de igienă şi prevenţie.

Citeste si:
Manchester City, dispus sa ofere 200 mil. lire sterline pentru Messi
Manchester City, dispus sa...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...
Sursa foto: Cosmin Iftode / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri