Poliția de Frontieră a pus la dispoziția românilor o platformă cu timpii de așteptare în toate vămile

Poliția de Frontieră a pus la dispoziția cetățenilor o platformă cu timpii de așteptare în toate punctele de trecere a frontierei din România.

La frontiera cu Bulgaria, autoritățile bulgărești, pe lângă controlul specific de frontiera, mai verifică și daca șoferii au achitat amenzile rutiere aplicate pe teritoriul Bulgăriei.

Astfel, cresc timpii de așteptare, independent de activitățile polițiștilor de frontiera romani, anunță Politia de Frontiera.

Deasemenea, Politia de Frontiera recomanda participanților la trafic tranzitarea tuturor punctelor de trecere a frontierei deschise traficului international, care sunt operaționale și funcționează în regim permanent, astfel încât să se evite apariția suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea.

Conform Politiei de Frontiera, la granița cu Bulgaria sunt operaționale 9 puncte de trecere a frontierei: Giurgiu - județul Giurgiu, Vama Veche - județul Constanta, Ostrov - județul Constanta, Negru Vodă - județul Constanta, Calafat - județul Dolj, Turnu Măgurele - județul Teleorman, Zimnicea - județul Teleorman, Călărași - județul Călărași, Bechet - județul Dolj (aceasta din urma este destinata doar transportului de marfă).

Citeste si:
Revino lansează harta producătorilor locali de brânzeturi
Revino lansează harta...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri