Pasagerilor români care călătoresc în Olanda nu li se impune intrarea în izolare la domiciliu

Pe fondul ultimelor informații apărute în spațiul public, conform cărora se impune izolarea timp de 14 zile pentru persoanele (cetățeni străini sau olandezi) care sosesc în Olanda din România, compania aeriană KLM Royal Dutch Airlines dorește să precizeze că în acest moment nu există obligativitatea fermă a acestei măsuri. Conform declarațiilor autorităților olandeze, având în vedere creșterea numărului de cazuri de COVID-19 confirmate din România, persoanelor care întră în Regatul Țărilor de Jos și au ca punct de plecare România (terestru sau aerian), li se recomandă și nu li se impune intrarea în izolare.

Zborurile KLM pe ruta București – Amsterdam se desfășoară normal în acest moment. Începând din 8 iulie KLM operează un zbor zilnic ce conectează aeroportul internațional Henri Coandă - București de aeroportul internațional Schiphol - Amsterdam.

Pasagerii cu zboruri în conexiune și care tranzitează aeroportul Amsterdam Schiphol nu sunt afectați de aceste măsuri.

KLM a înregistrat 32,7 milioane de pasageri în 2017, oferind pasagerilor săi zboruri directe către 165 de destinații cu o flotă de peste 160 de aeronave. Compania aeriană are peste 32.000 de angajați în întreaga lume. Grupul KLM a transportat în total peste 41 de milioane de pasageri în 2017.

În afara de KLM, Grupul KLM include și KLM Cityhopper, Transavia și Martinair. Rețeaua KLM conectează Țările de Jos cu toate regiunile economice ale lumii.

Citeste si:
Deși primește miliarde de la stat, Air France vrea să dea afară...
Deși primește miliarde de la...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Sursa foto: KLM

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri