De Blue Weekend, pasagerii Blue Air beneficiază de o reducere de 25% la toate zborurile și toate destinațiile disponibile pentru rezervare, atât din Orarul de Vară 2020, cât și din Orarul de Iarnă 2020-2021.

Campania se desfășoară în perioada 10-12 iulie 2020, iar promoția este valabilă pentru toate rezervările de zboruri cu date de calatorie între 11 iulie 2020 – 31 martie 2021.

„După aproape patru luni de suspendare a zborurilor regulate și de șomaj tehnic, în care am operat numai zboruri la cerere, cargo și de repatriere, suntem bucuroși să anunțăm că am finalizat transferul în portofelele electronice a sumelor aferente zborurilor anulate pentru toți pasagerii care au cumparat bilete direct pe site-ul Blue Air. Aceștia pot deja folosi sumele respective pentru a cumpăra bilete în cadrul acestei promoții. Procesul este în curs și pentru pasagerii care au cumparat bilete de la agențiile partenere. Estimăm ca aceștia să poată folosi banii până cel tarziu la sfârșitul lunii, în funcție de rapiditatea cu care fiecare agenție se conectează la sistemele Blue Air”, spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Blue Air este una dintre cele mai mari companii aeriene românești după numărul de pasageri transportați. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri