Blue Air își extinde operațiunile în Italia, alocând o aeronavă suplimentară bazei sale din Torino, începând cu septembrie 2020. Blue Air va introduce trei noi rute de la Torino și va crește frecvențele de zbor curente pe rutele interne din Italia.

Alocând două aeronave la baza noastră din Torino, vom introduce noi rute și vom suplimenta orarul de zbor către cele mai căutate destinații din Italia.

Oana Petrescu, CEO Blue Air

Blue Air adaugă la oferta de 7 rute interne (2 noi) de la Torino, două zboruri zilnice către Catania, un zbor zilnic către Lamezia Terme și zboruri noi către Bari (Nou) și Cagliari (Nou), adăugate rutelor existente - Napoli, Alghero și Trapani.

De asemenea, Blue Air va relua cursele pe ruta Bacau-Torino începand cu data de 1 octombrie, odată cu finalizarea lucrărilor de modernizare efectuate la Aeroportul Internațional Bacău.

Citeste si:
Blue Air lansează o aplicație prin care poți rezerva zboruri și...
Blue Air lansează o aplicație...

Noile zboruri Blue Air

Blue Air va zbura spre 8 destinații din / către baza sa din Torino, conform următorului program:

  • Torino - Catania 13 zboruri / săptămână FRECVENTA SUPLIMENTARĂ
  • Torino - Lamezia 7 zboruri / săptămână FRECVENTA SUPLIMENTARĂ
  • Torino - Bari 6 zboruri / săptămână RUTA NOUĂ
  • Torino - Cagliari 4 lupte / săptămână RUTA NOUĂ
  • Torino - Napoli 4 zboruri / săptămână FRECVENTA SUPLIMENTARĂ
  • Torino - Alghero 3 zboruri / săptămână FRECVENTA SUPLIMENTARĂ
  • Torino - Trapani 2 zboruri / săptămână
  • Torino – Bacau 3 zboruri / săptămână - de la 1 octombrie

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Low Cost - Low Complexity și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Cu o echipă formată din peste 1.000 de angajați, compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Citeste si:
Taco Bell inaugurează al 13-lea restaurant din România
Taco Bell inaugurează al...
Sursa foto: Shutterstock

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri