Moxy Bucharest Old Town, cel mai nou hotel din portofoliul Apex Alliance Hotel și un brand Marriott, a lansat o promoție atipică pentru acest weekend: camerele de hotel pot fi rezervate cu un discount semnificativ, prețul unei camere potrivindu-se cu numărul aferent zilei în care se realizează cazarea: 13 euro pentru 13 august, 14 euro pentru 14 august, 15 euro pentru 15 august și 16 euro pentru 16 august.

Promoția face parte din pachetele speciale de bun venit pe care Moxy le-a anunțat pentru deschiderea oficială din București.

Moxy Bucharest Old Town și-a deschis oficial porțile pe 20 iulie în centrul Bucureștiului.

Oferta este valabilă doar în acest weekend, pe toate website-urile de booking ale Marriott.com, pe Booking.com și pe alte site-uri ale agențiilor de turism.

Hotelul Moxy Bucharest Old Town are la dispoziție 119 camere, oferind următoarele: mic dejun grab&go - însemnând că micul dejun este disponibil în regim to go, cheia digitală, check-in-ul mobil și chat-ul disponibil tuturor oaspeților care doresc să discute cu personalul hotelului oricând și de oriunde, fără a fi nevoie de contact direct.

Hotelul respectă toate măsurile de siguranță, cum ar fi: dezinfectarea tuturor spațiilor publice de mai multe ori pe zi, purtarea echipamentului de protecție de către angajați, utilizarea liftului de către maximum două persoane / o familie în același timp, păstrarea unui interval de 72 de ore înainte de cazarea următorului oaspete în cameră, utilizarea cheii digitale, număr limitat de oaspeți în sala de fitness și alte măsuri de precauție pentru distanțarea socială.

În plus, Moxy a numit manageri dedicați - Health & Safety, Food & Safety și Wellness & Safety Officers - care au misiunea de a proteja sănătatea oaspeților și de a se asigura că toate măsurile de siguranță sunt aplicate. Hotelul va fi deschis ca Centru pentru Siguranța și Bunăstarea Oaspeților, o umbrelă de comunicare a hotelurilor administrate de Apex, datorită numărului mare de măsuri de siguranță luate.

În București, Apex Alliance gestionează și alte trei hoteluri - Hilton Garden Inn Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport și Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca, oferind un număr total de 678 de camere în zone strategice ale orașului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri