Cum arată luxoasa vilă din Caraibe a lui Giorgio Armani

Binecunoscutul Giorgio Armani, unul dintre simbolurile lumii de fashion, și-a deschis porțile uneia dintre cele mai luxoase locuințe pe care o deține și anume, cea aflată în Caraibe, pe insula Antigua. Resortul rezidențial cuprinde nici mai mult nici mai puțin de 25 de vile de lux și se află la doar 10 minute de capitala St. John și la 20 de minute de Aeroportul Internațional V.C. Bird, potrivit Forbes.com.

Bătrânul italian milionar (86 de ani) adoră apusurile de soare, motiv pentru care majoritatea caselor pe care le deține se află fie la malul mării, fie poziționate de-a lungul vreunei zone de coastă. O casă pe malul mării în Pantelleria (Sicilia), o altă casă de țară în Saint-Tropez, o veche fermă pe coasta Versilia din Toscana, dar și un yaht de 64,9 metri, intitulat Main, sunt doar o bună parte din tot ceea ce Giorgio Armani deține.

Sursa Foto: Forbes.com

Localnicii își dau seama imediat că Giorgio Armani a poposit la una dintre proprietățile sale. Lui Armani îi place să se plimbe dimineața, purtând hainele sale negre, acompaniat de câteva dintre frumoasele sale modele. Stilul său simplu de viață este evidențiat și în interiorul locuințelor sale, care sunt decorate într-o notă relaxată.

Citeste si:
”Ștampilă” de bun venit timp de 1 an pentru turiști, pe o insulă...
”Ștampilă” de bun venit timp...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Sursa Foto: Forbes.com

Antigua este zona unde Armani deține cele mai multe vile, încă din 2006. Vilele sunt în așa fel combinate, astfel încât să se încadreze în peisajul tropical oferite de insulă.

Cele șapte dormitoare ale Vilei Flower, alături de cele cinci dormitoare ale Vilei Serena au fost gândite de arhitectul Gianni Gamondi. Chiar dacă sunt unite, vilele sunt construite astfel încât să păstreze sentimentul de intimitate, fiind orientate către plajă.

Citeste si:
CORONAVIRUS | Armani donează 1,25 milioane euro pentru lupta...
CORONAVIRUS | Armani donează...

Sursa Foto: Forbes.com

Sursa Foto: Forbes.com

Citeste si:
Polițiștii vor fi dotați cu sisteme portabile de timp body camera
Polițiștii vor fi dotați cu...

Tipic personalității lui Armani, bejul și griul sunt culorile dominante. Interiorul caselor este gândit de propria firmă Armani, Casa Interior Design Studio, alături de compania sa de mobilier, Casa.

În acest sens, casele sale conțin canapele lungi, pentru petreceri fastuoase, dar și acces la aer liber, cum ar fi ideea ferestrelor fără sticlă.

Sursa Foto: Forbes.com

Fiecare vilă este echipată cu propria piscină, sală de gimnastică, jacuzzi, dar și o terasă serioasă. Vila Flower, spre exemplu, are acces și la o plajă privată cu nisip fin. Fiind deschise închirierii, vilele dețin și câte o barcă, alături de un căpitan, care vă poate conduce să vizitați celelalte insule din regiune.

Sursa Foto: Forbes.com

Nu în ultimul rând, vilele pot fi închiriate individual sau împreună pentru grupuri mari, cu un cost începând de la 88.000 de dolari pe săptămână.

Insula Antigua și-a deschis porțile turiștilor în luna iunie, însă solicită acestora completarea unui chestionar de sănătate înainte de aterizarea pe aeroport. În plus, turiștii trebuie să prezinte și un test COVID-19 negativ, care să nu fie mai vechi de șapte zile, înainte de efectuarea zborului.

Sursa Foto: Forbes.com

Sursa foto: www.forbes.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri