În contextul în care pandemia de Covid-19 a determinat Israelul să-și închidă granițele pentru turiști, una dintre cele mai mari organizații de turism educațional din lume, Birthright, lansează primul tur interactiv dedicat în special tinerilor cu vârste între 18-32 de ani.

„Alege-ți propria aventură”, este primul tur virtual de acest gen, care permite utilizatorilor să selecteze în timp real ce obiective vor să viziteze.

Turul durează aproximativ 10 minute și este condus de un ghid local pe nume Navee, care oferă o perspectivă mai profundă și mai autentică asupra culturii israeliene. Turul este disponibil pentru oricine dorește să experimenteze măcar o mică parte din ceea ce are Israelul de oferit.

Poți alege între o vizită la fortăreața Masada, situată pe malul vestic al Mării Moarte sau la Zidul Plângerii, o experiență într-un bistro cu specific arăbesc sau vegan, poți să explorezi marile orașe sau să faci o plimbare pe plajă, toate într-un mod distractiv și interactiv.

Turul este disponibil accesând acest link: http://youradventure.birthrightisrael.com/.

Citeste si:
Care sunt condițiile de călătorie pentru intrarea în Israel
Care sunt noile condiții...

Conform unui studiu realizat anul trecut de către Ministerul Turismului din Israel, tinerii cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani reprezintă al doilea cel mai numeros grup de vizitatori români în Israel. Conform studiului citat anterior, aproximativ 49% dintre vizitatorii români în Israel au vârste cuprinse între 35 și 60 de ani și aproximativ 31% au vârste cuprinse între 20 și 35 de ani. Tinerii preferă să călătorească individual și să își organizeze pe cont propriu călătoriile. Principalele destinații din Israel alese de vizitatorii cu vârsta cuprinsă între 20 și 35 ani sunt orașele Tel Aviv și Ierusalim.

Israelul este o destinație importantă de călătorie pentru turiștii români, apreciată pentru pelerinajele organizate aici. Începând cu anul 2017, Ministerul Turismului din Israel și-a concentrat eforturile pe promovarea orașelor Tel Aviv și Ierusalim ca două destinații de city break într-o singură vacanță, oferind experiențe multiculturale, o viață de noapte intensă, delicii gastronomice și posibilități pentru turismul de aventură. Aproape 100 de zboruri săptămânale leagă acum Tel Aviv și Eilat de principalele aeroporturi din România - București, Timișoara, Cluj, Iași și Sibiu. Anul 2018 comparativ cu 2016 a înregistrat o creștere cu 152% a turiștilor români, iar perspectivele rămân extrem de pozitive și pentru 2019.

Sursa foto: Pixabay

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri