Blue Air introduce noi zboruri din România, de sărbători

În intervalul 18 decembrie 2020 – 10 ianuarie 2021, Blue Air introduce un număr de 49 de zboruri noi săptămânal către șapte destinații de călătorie favorite ale românilor pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă.

Blue Air anticipează o creștere semnificativă a apetitului de zbor al pasagerilor săi pe perioada sărbătorilor de iarnă și vine în întâmpinarea așteptărilor acestora, introducând șapte rute internaționale noi de pe aeroportul din București.

Cele șapte noi destinații – Barcelona, Birmingham, Bologna, Glasgow, Madrid, Roma și Viena – vor fi operate în mod temporar în cadrul Orarului de Iarnă 2020-21 și vor fi introduse în programul regulat de zbor în cadrul Orarului de Vara Blue Air 2021.

Zborurile noi operate în perioada 18 Decembrie 2020 -10 ianuarie 2021 (cu excepția zilelor de 25 decembrie și 1 ianuarie) sunt:

  • BUCUREȘTI - ROMA (Fiumicino): 9 zboruri/ săptămâna
  • BUCUREȘTI - GLASGOW: 7 zboruri/ săptămâna
  • BUCUREȘTI - MADRID: 5 zboruri/ săptămâna
  • BUCUREȘTI - BOLOGNA: 7 zboruri/ săptămâna
  • BUCUREȘTI - VIENA: 7 zboruri/ săptămâna
  • BUCUREȘTI - BIRMINGHAM: 7 zboruri/ săptămâna
  • BUCUREȘTI - BARCELONA: 7 zboruri/ săptămâna

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business bazat pe Low Cost - Low Complexity.

Citeste si:
Blue Air are o nouă ofertă în acest weekend
Blue Air are o nouă ofertă în...

Cu o echipa formată din peste 1.000 de angajați, compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri