23 Septembrie 2020

TOP patru destinații ieftine pentru Revelionul 2021



2020 a fost imaginea vie a multor provocări, însă dincolo de ineditul acestui an, rutina evenimentelor se păstrează. În acest sens, ne mai despart câteva luni până la sărbătorile de iarnă și petrecerea de Revelion. În ciuda restricțiilor de călătorie, iată care sunt cele mai ieftine destinații pentru trecerea dintre ani în 2020.

Paralia Katerini - Grecia

Paradisul elen ne așteaptă și de Revelion, nu doar pe durata verii. Și chiar dacă impune efectuarea unui test COVID-19, Grecia așteaptă turiștii români cu brațele deschise. Stațiunea Paralia Katerini este o destinaţie perfectă atât pentru turişti bogaţi, cat si pentru cei fără pretenții, deoarece aici puteţi găsi o gamă largă de hoteluri şi vile, de la trei stele în sus, precum și hoteluri de lux.

În plus, există tot felul de cluburi interesante pentru adolescenți care organizează petreceri pe plajă, cu efecte speciale şi lasere.

Hello Holidays propune o petrecere de Revelion de patru nopți la doar 189,5 euro/persoană, oferta fiind valabilă până la finalul lunii octombrie. Ulterior, prețul vacanței urcă la 199,5 euro/persoană.

Programul include: transportul cu autocarul, micul dejun la hotel și cazarea pentru patru nopți la un hotel de trei stele din stațiune. Plecarea va avea loc pe data 28 decembrie.

Sursa Foto: Shutterstock


Macedonia de Nord

Macedonia este încă relativ necunoscută, în comparație cu vecinii săi balcanici, deși are multe de oferit turiștilor. Învecinându-se cu Serbia, Albania, Bulgaria și Grecia, această țară multi-etnică, înconjurată de uscat, se mândrește cu munți încântători și peisaje care îți taie răsuflarea, fiind un loc de evadare pentru plimbăreți, alpiniști, schiori și alți amatori de activități în aer liber.

Hello Holidays vine cu un pachet de 249 de euro/persoană, pentru o vacanță de șase zile în Macedonia de Nord. Acesta conține transportul cu autocarul, cinci cazări cu mic dejun inclus la hoteluri de trei stele din regiune, dar și un ghid însoțitor.

În plus, în cele șase zile vor fi vizitate unele dintre cele mai cunoscute zone din Macedonia de Nord și anume: Skopje, Ohrid, Bitola, dar și Popova Kula.

Plecarea va avea loc pe 29 decembrie.

Sursa Foto: Shutterstock


Bosnia ?(TM)i Her?>egovina

În ciuda istoriei sale ușor zbuciumate, Bosnia și Herțegovina reprezintă una dintre destinațiile turistice căutate de turiștii din întreaga lume. Orașul Sarajevo, capitala statului, se reconstruiește și se adaptează la realitatea de după război, fiind un mare centru cultural și economic.

Turistii sunt atrași atât de peisajele istorice formate în timpul imperiilor otoman și austro-ungar, cât și de sporturile de iarnă, în special, de schi, care poate fi practicat pe munții Bjelasnica, Igman, Jahorina, Trebevic și Treskavica.

Pentru Revelionul anului 2021, Hello Holidays vine cu un pachet de 249 de euro/persoană pentru o vacanță de cinci zile.

Programul conține: transportul cu autocarul, cinci cazări cu mic dejun inclus în hoteluri de trei stele din regiune, dar și un ghid însoțitor. Pe parcursul călătoriei vor fi vizitate orașe precum Sibiu, Timișoara, Novi Sad, Sarajevo, dar și Belgrad.

Plecarea va avea loc pe 29 decembrie.

Sursa Foto: Shutterstock


Kusadasi - Turcia

Kusadasi este un oraș-port situat pe coasta de vest a Turciei, la Marea Egee și este una dintre principalele destinații turistice pe litoralul din Turcia.

Situată pe coasta de vest a Turciei la 90 km sud de Izmir, Kusadasi este renumit drept unul dintre cele mai atractive oraşe de la Marea Egee, deoarece este aproape de situri istorice importante antice, inclusiv Efes, Didyma, Priene, Miletos, şi ideal pentru călători.

Pentru Revelionul anului 2021, Kusadasi își așteaptă turiștii cu pachete începând de la 359 de euro/persoană, valabile până la 30 septembrie.

Programul conține: transportul cu autocarul; două nopți de cazare cu mic dejun în Istanbul, la un hotel de trei stele; alte patru nopți de cazare în camere standard cu ultra all inclusive în Kusadasi, la hotel de cinci stele; încă o noapte de cazare cu mic dejun în Canakkale, la un hotel de trei stele, dar și o vizită la Bergama și Troia.

În plus, este organizat un tur panoramic în Istanbul; o vizită în Erirne, la Moscheea Selimiye; cina festivă din noaptea de Revelion; dar și însoțitorul de grup.

Plecarea va avea loc pe 27 decembrie.

Sursa Foto: Shutterstock




Citeste si