O berărie din București a înregistrat o creștere de peste 60% a cifrei de afaceri în 2019

Berăria Hop Garden, parte a grupului Magic by Hop Garden, a încheiat anul fiscal 2019 cu creştere de 65% a cifrei de afaceri, ajungând la 4,4 milioane lei, faţă de 2,6 milioane lei în 2018.

Factorii care au determinat evoluţia pozitivă a rezultatelor financiare sunt creşterea cu 50% a comenzilor online, dublarea numărului de evenimente publice și private organizate în cadrul berăriei în 2019, creșterea investiţiilor în amenajarea spațiilor interioare și exterioare ale localului. Activitățile de atragere și menținere a personalului calificat inițiate au generat o creștere a gradului de fidelizare a clienților şi o frecvenţă mai mare a vizitelor.

În perioada 2019- martie 2020, grupul Magic by Hop Garden a realizat investiții de peste 2 milioane de lei, sumă direcționată în amenajarea spațiilor berăriei Hop Garden (interioare și exterioare), precum și în modernizarea complexului Magic by Hop Garden din Drumul Taberei nr. 115 și rebrandingul grupului, alături de proiecte de reamenajare și redeschidere a gradinii de vară Hop Garden Parc, din Parcul Moghioroș.

Citeste si:
Cum arată terasa de 100.000 de euro deschisă în Drumul Taberei
Cum arată terasa de 100.000...

La împlinirea a doi ani de la deschiderea berăriei Hop Garden, avem bucuria de a anunța o creștere semnificativă a cifrei de afaceri pe anul fiscal 2019. Anul trecut s-a caracterizat printr-o importantă perioadă de creștere și consolidare a business-ului, ceea ce ne ajută să traversăm această perioadă dificilă pentru industria HORECA.

Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv complex Magic by Hop Garden

Hop Garden este o berarie lansată în 2018 și singurul spațiu al grupului Magic by Hop Garden situat în Splaiul Unirii, nr. 225. Cu o capacitate de 200 de locuri și o terasă de 400 de locuri, este potrivită atât pentru întâlniri cu prietenii, cât și pentru evenimente private și corporate organizate într-un cadru informal.

Citeste si:
City Grill deschide un nou restaurant cu o investitie de 500.000 euro
Grupul City Grill preia...

Magic by Hop Garden este un complex de agrement specializat în organizarea evenimentelor private și corporate, pentru adulți și copii, redeschis în octombrie 2019 și condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului.

Alături de Hop Garden, complexul include alte 2 spații de evenimente:

Citeste si:
Orban: Dacă mi-ar fi ieșit vreun fir de păr alb, ar fi fost din...
Ludovic Orban: Dacă mi-ar fi...
  • Magic Ballroom este spatiul de evenimente private și corporate cu o suprafață de 800 mp., împărțită în două saloane specializate în organizarea de evenimente private și corporate: Salonul Ambiance cu o capacitate de maximum 120 de persoane și Salonul Grand cu o capacitate de până la 270 de persoane.
  • Hop Garden Parc este o grădină de vară situată în interiorul parcului Drumul Taberei și ocupă o suprafață de 1000 mp., cu acces din parc și din interiorul strandului. Cu o capacitate totală de până la 500 de locuri la masă, împărțite între cele trei niveluri de terasă și restaurant, localul beneficiază de un meniu diversificat, un cuptor din caramidă pentru pizza și grătar în aer liber, fiind potrivit pentru momente de relaxare în natură sau pentru petreceri private în aer liber.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri