Cât costă un zbor dus-întors până la Paris

Tarom va opera zboruri către capitala Franței, cu o frecvență de 6 ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, joi, vineri, sămbătă și duminică, iar pentru un zbor dus-întors prețul călătoriei începe de la 175 € (toate taxele incluse, bagajul de mână de 10kg și bagajul de cală de 23kg).

Pentru pasagerii români care călătoresc în Paris, statul francez nu aplică măsuri de carantinare.
Totodată, în conformitate cu Hotărârea nr. 47 / 05.10.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, persoanele care sosesc în România din țările/zonele de risc epidemiologic ridicat și intră în carantină pentru o perioadă de 14 zile, pot ieși din carantină după a 10 zi, dacă efectuează un test pentru SARS-CoV-2 în a 8 a zi de carantină, iar rezultatul acestuia este negativ și nu prezintă simptomatologie specifică.
Masca chirurgicală trebuie purtată în permanență, de la intrarea în aeroportul de plecare, până la ieșirea din aeroportul de destinație.
De asemenea, înainte de efectuarea zborului trebuie accesate condițiile de călătorie speciale. În plus, mai multe date despre călătoriile în străinătate pot fi găsite și site-ul MAE.

Sursa foto: Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri