The Pointe, una dintre principalele destinații de lifestyle din Dubai, va inaugura una dintre cele mai mari fântâni din lume. ‘The Palm Fountain’, cea mai nouă atracție de pe malul apei a Palm Jumeirah, dorește să intre în Guinness World Records (GWR) în data de 22 octombrie, în timpul evenimentului de inaugurare.

Fântâna are o suprafață de 14.366 metri pătrați și se va ridica la o înălțime de 105 metri, luminată cu mai mult de 3.000 de becuri LED. Este singura fântână multicoloră din Dubai. În ziua evenimentului de inaugurare, vizitatorii The Pointe sunt invitați să se bucure de festivități pe durata întregii zile. De la ora 16.00 vor avea loc evenimente cu DJ-i, show-uri de dans, artificii și multe altele.

The Palm Fountain este un plus pe lista celor mai faimoase repere la nivel mondial ale Dubai și, cu siguranță, va fi o atracție pentru localnici și pentru turiști.

Ahmed Al Khaja, CEO of Dubai Festivals and Retail Establishment (DFRE)

The Palm Fountain va avea 20 de show-uri personalizate cu 5 show-uri diferite zilnic, care vor începe de la Apus și vor dura până la miezul nopții (7 pm – 12 am). Muzica pe care apa va “dansa” include unele dintre cele mai cunoscute piese din toate stilurile muzicale. Fiecare show va dura 3 minute și va avea loc la fiecare 30 de minute.

Retail jobs

GWR verifică actualmente date legate de cea ai mare fântână și sperăm ca aceasta să fie declarată “Officially Amazing”.

Shaddy Gaad, Senior Marketing Manager - MENA, Guinness World Records

Iar pe 22 octombrie, începând cu ora 20.00, cei prezenți, așezati la mesele celor 30 de restaurante din The Pointe, vor putea admira primul show al The Palm Fountain.

Sursa foto: The Pointe

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri