În contextul noilor reguli impuse segmentului HoReCa, o platformă de rezervări hoteliere vine în întâmpinarea turiștilor și a hotelierilor din România cu oferte de vacanță reduse cu până la 40%. Astfel, Travelminit a lansat o pagină web dedicată care va publica săptămânal promoții de vacanțe reduse semnificativ, care pot fi rezervate într-o perioadă limitată de timp. Pagina promotii.travelminit.ro vine în ajutorul turiștilor români, care pot rezerva vacanțe la un preț mult mai mic, dar și în sprijinul hotelierilor, care vor avea rezervări în extra-sezon.

Conform estimărilor Travelminit.ro, gradul de ocupare al hotelurilor din România a scăzut în luna Octombrie la aproximativ 30-40%. Astfel, împreună cu hotelierii parteneri au gândit o serie de oferte care să încurajeze românii să călătorească și în perioada de toamnă.

Pachete de vacanță reduse cu până la 40%

Prin intermediul paginii promotii.travelminit.ro, sunt promovate pachete de vacanță, care conțin reduceri cuprinse între 23-40%. Aceste oferte sunt disponibile pe site pentru o perioadă limitată de timp, iar românii au posibilitatea de a specifica data de check-in după momentul rezervării.

Spre exemplu, un sejur într-o stațiune balneară din România de 2 nopți cu demipensiune inclusă și acces la SPA costă 480 lei/2 persoane, tariful în mod normal fiind cu 38% mai mare.

Retail jobs

Voucherele de vacanță, o metodă de plată încurajată de hotelieri

Tichetele și cardurile de vacanță au un rol foarte important în stimularea turismului intern, de aceea toate pachetele de vacanță pot fi achitate de către turiști cu vouchere de vacanță. Alte metode acceptate de plată sunt card bancar sau virament bancar.

Travelminit.ro este unul dintre cei mai mari jucători pe piața rezervărilor hoteliere din România care acceptă și plata prin vouchere de vacanță. Oferta Travelminit.ro conține 5.500 de proprietăți din România, printre care hoteluri, pensiuni, apartamente, case de oaspeți, cabane și campinguri din toate regiunile țării. Platforma a înregistrat peste 620.000 de înnoptări în 2019 și o valoare totală a rezervărilor de 13 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri