Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a derulat pe 19 octombrie, revista de front a utilajelor speciale de intervenţie pe timp de iarnă la Aeroportul Internațional Henri Coandă București.

A fost trecută în revistă întreaga flotă de 39 de utilaje multifuncționale performante de deszăpezire și de degivrare, pe care Aeroportul Internațional Henri Coandă București le poate mobiliza pentru a interveni în orice moment, atunci când situația meteorologică o va cere.

Acestea vor acționa pentru deszăpezirea/degivrarea întregii suprafețe de mișcare a aeroportului: piste, platforme și căi de rulare.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti asigură pasagerii și companiile aeriene că dispune de tehnica necesară și de personalul specializat în operațiunile pe timp de iarnă și că a luat măsurile necesare pentru operarea în siguranță a aeronavelor, în perioada sezonului rece, pe ambele aeroporturi ale Capitalei.

Sursa foto: Aeroporturi București

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri