Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a derulat pe 19 octombrie, revista de front a utilajelor speciale de intervenţie pe timp de iarnă la Aeroportul Internațional Henri Coandă București.

A fost trecută în revistă întreaga flotă de 39 de utilaje multifuncționale performante de deszăpezire și de degivrare, pe care Aeroportul Internațional Henri Coandă București le poate mobiliza pentru a interveni în orice moment, atunci când situația meteorologică o va cere.

Acestea vor acționa pentru deszăpezirea/degivrarea întregii suprafețe de mișcare a aeroportului: piste, platforme și căi de rulare.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti asigură pasagerii și companiile aeriene că dispune de tehnica necesară și de personalul specializat în operațiunile pe timp de iarnă și că a luat măsurile necesare pentru operarea în siguranță a aeronavelor, în perioada sezonului rece, pe ambele aeroporturi ale Capitalei.

Sursa foto: Aeroporturi București

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri