Operatorul aerian Wizz Air îşi extinde operaţiunile din România prin adăugarea unei noi aeronave Airbus A320 ce va opera din baza de la Cluj-Napoca.

Potrivit unui comunicat al companiei, odată cu această extindere vor fi lansate trei noi rute de la Cluj-Napoca spre Karlsruhe/Baden-Baden, Hamburg şi Koln, în Germania, şi vor creşte frecvenţele pe alte nouă rute existente din Cluj-Napoca la Eindhoven, Barcelona El Prat, Bruxelles Charleroi, Larnaca, Londra Luton, Madrid, Milano Bergamo, Paris Beauvais şi Roma Ciampino.

"Dezvoltarea în continuare a ofertei Wizz Air din Cluj-Napoca confirmă angajamentul pe termen lung al companiei aeriene de a aduce oportunităţi de călătorie din ce în ce mai accesibile călătorilor săi români. Wizz Air a început să zboare din Cluj-Napoca în 2007 iar în 2019 a transportat aproape 2 milioane de pasageri către şi din oraşul transilvănean. Alocarea aeronavei va crea 36 de noi locuri de muncă directe. Cu această investiţie, Wizz Air va contribui la dezvoltarea economică şi va crea sute de noi locuri de muncă pe piaţa locală. Odată cu rutele anunţate astăzi, Wizz Air oferă acum 34 de rute către 13 ţări din Cluj-Napoca", se arată în comunicatul Wizz Air.

Wizz Air, compania care operează o flotă de 134 de aeronave Airbus A320 şi A321, este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

Compania a fost numită, recent, una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenţie mondială de siguranţă şi rating de produse, iar în 2020 "Compania aeriană a anului" de către Air Transport Awards.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri