26 Noiembrie 2020

Black Friday la Blue Air: REDUCERI mari la toate zborurile



În perioada 26-27 noiembrie, Black Friday aduce clienților Blue Air reduceri de 50% la toate zborurile cu date de călătorie până la 31 martie 2021, plus posibilitatea de modificare a datelor de zbor o dată, fără achitarea taxei de schimbare a datelor de călătorie.

În cadrul campaniei Black Friday, pasagerii Blue Air pot profita nu numai de oferte de prețuri la bilete de avion către destinațiile preferate, dar și de posibilitatea de schimbare gratuită a datelor de zbor, care le conferă deplină libertate în planificarea următoarelor călătorii.

Oferta este valabilă pe toate rutele și destinațiile Blue Air, pentru toate rezervările cu date de călătorie până la 31 martie 2021. Toate rezervarile includ opțiunea gratuită a schimbării datelor de calatorie o dată, plătindu-se doar diferența de tarif, acolo unde este cazul.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Low Cost - Low Complexity. Cu o echipă formată din peste 1.000 de angajați, compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operational Safety Audit (IOSA) de către International Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.



Citeste si