Turnul Eiffel urmează să se redeschidă pentru turişti pe 16 decembrie după ce a rămas închis timp de mai multe săptămâni din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit unui mesaj publicat pe contul de Twitter al monumentului parizian, citat de DPA și preluat de Agerpres.

''Aşteptăm cu nerăbdare să ne revedem în intervalul 10:30 - 18:30, pe 16 decembrie'', se precizează în mesajul publicat pe reţeaua de socializare, însoţit de o fotografie a emblematicei construcţii din capitala Franţei.

Turnul a fost închis pentru vizitatori la sfârşitul lunii octombrie după ce autorităţile franceze au înăsprit restricţiile privind libertatea de circulaţie în încercarea de a ţine sub control transmiterea virusului, Franţa fiind una dintre ţările cele mai grav afectate dintre statele europene.

Cu toate acestea, potrivit orarului afişat în mesajul publicat pe Twitter, nu va fi permis accesul vizitatorilor pe timpul nopţii.

Turnul Eiffel a mai fost închis şi apoi redeschis anul acesta, în timpul restricţiilor impuse în timpul primului val al pandemiei, în primăvară. În acea perioadă, monumentul au rămas închis timp de mai multe luni. Administratorii turnului spun că numărul vizitatorilor este considerabil mai mic în 2020, în parte din cauza absenţei turiştilor străini, ca urmare a restricţiilor extinse de călătorie.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri