Reduceri MARI la zboruri Wizz Air

Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa, anunță astăzi reduceri de 50% pentru zboruri selectate. Promoția se aplică tuturor clienților pentru toate rezervările făcute online, pe site-ul companiei sau prin intermediul aplicației pentru mobil. Călătoria poate fi finalizată până pe 15 ianuarie. Unele dintre cele mai populare zboruri Wizz Air disponibile din București în decembrie includ destinații precum: Bruxelles Charleroi, Paris, Lyon, Dortmund, Memmingen – München Vest, Tel-Aviv, Oslo, Eindhoven, Londra (Gatwick, Southend și Luton), Madrid și Barcelona.

Pasagerii pot verifica cu ușurință unde pot călători și restricțiile relevante de călătorie cu ajutorul hărții interactive de planificare a călătoriei WIZZ.

Pe lângă oportunitatea de a călători în condiții de siguranță cu tarife foarte mici, Wizz Air încurajează clienții să adauge WIZZ Flex la rezervare. Astfel, pasagerii pot fi siguri că, în cazul în care circumstanțele se schimbă, sau pur și simplu doresc să călătorească la o altă dată sau spre o altă destinație, pot rezerva din nou orice zbor WIZZ la alegere. Furnizarea acelui nivel suplimentar de protecție pentru rezervările pasagerilor reprezintă un sprijin în aceste vremuri incerte.

În cazul rezervărilor afectate de suspendările de zbor, pasagerii vor primi 120% din tariful inițial în contul lor WIZZ, iar suma poate fi utilizată în următoarele 24 de luni pentru achiziționarea produselor și serviciilor Wizz Air. De asemenea, pasagerii pot opta pentru o rambursare în numerar – care va dura 30 de zile până la finalizare – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transfer pe un card bancar într-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor fi eligibili doar pentru 100% din tariful inițial.

Măsuri de protecție în avion

Wizz Air a fost una dintre primele companii aeriene care au introdus o serie de măsuri de igienă îmbunătățite, pentru a asigura sănătatea și siguranța pasagerilor și a echipajului său.

Citeste si:
Wizz Air actualizează aplicaţia de mobil cu funcţia pentru alerte...
Wizz Air actualizează...

Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabină având şi mănuşi.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală.

Pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless.

Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Citeste si:
Aeroportul din Sibiu introduce curse charter către Sharm El-Sheikh,...
Aeroportul din Sibiu...

Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 134 de aeronave Airbus A320 și A321. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenție mondială de siguranță și rating de produse, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului" de către Air Transport Awards.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri