Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa, anunță astăzi reduceri de 50% pentru zboruri selectate. Promoția se aplică tuturor clienților pentru toate rezervările făcute online, pe site-ul companiei sau prin intermediul aplicației pentru mobil. Călătoria poate fi finalizată până pe 15 ianuarie. Unele dintre cele mai populare zboruri Wizz Air disponibile din București în decembrie includ destinații precum: Bruxelles Charleroi, Paris, Lyon, Dortmund, Memmingen – München Vest, Tel-Aviv, Oslo, Eindhoven, Londra (Gatwick, Southend și Luton), Madrid și Barcelona.

Pasagerii pot verifica cu ușurință unde pot călători și restricțiile relevante de călătorie cu ajutorul hărții interactive de planificare a călătoriei WIZZ.

Pe lângă oportunitatea de a călători în condiții de siguranță cu tarife foarte mici, Wizz Air încurajează clienții să adauge WIZZ Flex la rezervare. Astfel, pasagerii pot fi siguri că, în cazul în care circumstanțele se schimbă, sau pur și simplu doresc să călătorească la o altă dată sau spre o altă destinație, pot rezerva din nou orice zbor WIZZ la alegere. Furnizarea acelui nivel suplimentar de protecție pentru rezervările pasagerilor reprezintă un sprijin în aceste vremuri incerte.

În cazul rezervărilor afectate de suspendările de zbor, pasagerii vor primi 120% din tariful inițial în contul lor WIZZ, iar suma poate fi utilizată în următoarele 24 de luni pentru achiziționarea produselor și serviciilor Wizz Air. De asemenea, pasagerii pot opta pentru o rambursare în numerar – care va dura 30 de zile până la finalizare – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transfer pe un card bancar într-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor fi eligibili doar pentru 100% din tariful inițial.

Măsuri de protecție în avion

Wizz Air a fost una dintre primele companii aeriene care au introdus o serie de măsuri de igienă îmbunătățite, pentru a asigura sănătatea și siguranța pasagerilor și a echipajului său.

Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabină având şi mănuşi.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală.

Pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless.

Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 134 de aeronave Airbus A320 și A321. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenție mondială de siguranță și rating de produse, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului" de către Air Transport Awards.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri