Reduceri MARI la zborurile Blue Air: două bilete la preț de unul

Pentru toți cei care vor să călătorească de „Ziua Îndrăgostiților”, Blue Air desfășoară campania Valentine Sale, prin care pot fi achiziționate doua bilete la preț de unul. Campania este valabilă în perioada 19-20 ianuarie.

Pe parcursul desfășurării campaniei, clienții Blue Air se bucură de oferta 2 la preț de 1, la fiecare bilet de avion achiziționat primind încă un bilet gratuit. În plus, pasagerii se bucură de flexibilitate, oferta incluzând posibilitatea modificării datelor de zbor, în cazul în care intervin schimbări neprevăzute ale planurilor de călătorie.

Oferta este valabilă între 19-20 ianuarie 2021, pentru toate zborurile cu date de calatorie până la 30 octombrie 2021.

Toate rezervările includ opțiunea de modificare a datelor de zbor o dată, fără achitarea taxei de schimbare a datelor de călătorie.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numârul de pasageri transportați, cu un model de business Low Cost - Low Complexity. Cu o echipă formată din peste 1.000 de angajați, compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operational Safety Audit (IOSA) de către International Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Citeste si:
Reduceri MARI la vacanțe: cât costă un sejur în Turcia sau Egipt
Reduceri MARI la vacanțe: cât...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri