Ce soluții propune un hotel din București pentru evenimentele de tip hibrid

Radisson Blu Hotel, București a anunțat în septembrie 2020 lansarea noilor sale soluții hibride pentru camere de hotel și întâlniri hibride. În 2021, Hotelul Radisson Blu, București extinde soluția hibridă prin transformarea uneia dintre sălile de întâlniri într-o sală studio.

Soluția hibridă Evenimente Studio, a hotelului Radisson Blu, București, combină elementele cheie pentru o întâlnire personală și virtuală, oferind o imagine pe ecran LED cu dimensiunea de 14 / 3,5 metri, sistem de conferință de sunet și video, transmisiune live cu posibilitatea de branding, conexiune rapidă la internet, soluții pentru interconectarea întâlnirilor sau a diferitelor platforme și multe altele.

Inspirați de tehnologie și de cerințele unui mod nou de a face evenimente la distanță, suntem încântați să extindem oferta noastră cu Evenimente Hibride Studio.

Sonja Dive-Dahl, Director General la Hotelul Radisson Blu, București

Hotelul Radisson Blu București colaborează pentru acest proiect cu Event Technology AV, unul dintre principalii jucători din piața de inchirieri echipamente audio-video din București.

Clienții au o flexibilitate de utilizare impresionantă datorită regiei video 8K de la Analog Way, care ne permite un split de până la 8 programe 4K și 12 programe 2K.

Dan Gavrilovici, Managing Director Event Technology AV

Echipa dedicată de evenimente interne va ajuta clienții în desfășurarea acestor evenimente, asigurându-se că evenimentele sunt eficiente și antrenante, cu o execuție audio-video impecabilă.

Protocolul de siguranță Radisson Hotels

În luna mai 2020, Grupul a colaborat cu SGS, o companie de inspecție și certificare, pentru a implementa Protocolul de siguranță pentru hotelurile Radisson, care asigură standarde de igienă și întărește liniile directoare riguroase existente în materie de curățenie și siguranță ale Grupului.

Aceste linii directoare includ stații de igienizare a mâinilor la toate intrările, utilizarea echipamentului de protecție individuală și a ecranelor de protecție, frecvența îmbunătățită de curățare, dezinfectarea aerului recirculat și instruirea completă a personalului. Noile linii directoare au fost deja puse în aplicare la Radisson Blu Hotel, București.

Hotelul Radisson Blu București face parte din Radisson Hotel Group™, unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume cu opt mărci hoteliere distincte și peste 1.400 de hoteluri în întreaga lume.

Sursa foto: Radisson Blue Hotel
Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri