Noi zboruri Blue Air din România

Blue Air crește frecvența zborurilor operate între București Otopeni și Londra Heathrow T2 la două pe zi și devine unul dintre cei mai mari transportatori de pe această rută.

Prețurile biletelor încep de la 29,99 euro/ segment, taxe incluse. Toate rezervarile includ o schimbare gratuită a datelor de călătorie.

Blue Air a lansat ruta București - Londra Heathrow Terminal 2 pe 1 decembrie 2020 și, pentru a răspunde cererii în creștere, va introduce două zboruri zilnice, oferind conexiuni convenabile, atat dimineața, cât și seara, între cele două orașe.

Suntem foarte încântați de performanța rutei Londra Heathrow T2 - București și, cel mai important, am primit un feedback foarte pozitiv de la clienții noștri. Blue Air se angajează ca, începând cu Orarul de Vară 2021, să poată mări frecvența zborurilor la două pe zi.

Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air

Citeste si:
Noi zboruri Blue Air din România
Noi zboruri Blue Air din România

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra - Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Cu o echipă formată din peste 1.000 angajați, Blue Air operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATĂ) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri