Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a declarat, că începând din luna mai de pe Aeroportul Internaţional Iaşi va opera şi compania Lufthansa, care va avea o rută spre Frankfurt, de patru ori pe săptămână.

"Iată că se văd efectele demersurilor de modernizare a aeroportului şi flexibilizarea politicii de tarifare. Aeroportul Internaţional Iaşi devine deja mai atractiv pentru companiile aeriene. Începând din luna mai, compania Lufthansa va opera zborul Iaşi - Frankfurt, de patru ori pe săptămână. Am luat foarte în serios obiectivul de dezvoltare a aeroportului, am făcut toate demersurile posibile pentru a contura un proiect fezabil care să poată obţine finanţare şi l-am susţinut ieri în plenul şedinţei Consiliului Judeţean, în faţa criticilor unor consilieri judeţeni care apoi n-au încetat să se laude că l-au votat. Am reuşit nu doar să oprim declinul aeroportului, care în ultimii ani a pierdut constant majoritatea curselor externe, iar traficul de pasageri a scăzut dramatic, ci suntem în discuţii avansate cu mari operatori aerieni, care sunt deschişi să opereze curse la Iaşi. Acesta este doar începutul", a declarat Costel Alexe, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, administraţia judeţeană, în subordinea căreia se află Aeroportul Internaţional Iaşi, îşi doreşte cât mai multe curse externe şi creşterea numărului anual de pasageri până la peste 3 milioane.

Sursa foto: NextNewMedia/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri