Blue Air va introduce 15 rute noi în Orarul de Vară 2021 care vor conecta Clujul cu destinații din Europa. Noile destinații care vor fi operate de la Cluj sunt: ​​ Londra Heathrow, Milano Linate, Amsterdam Schiphol, Barcelona, Burgas, ​​Bruxelles, Constanta, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Madrid, Paris Charles de Gaulle, Roma și Stuttgart. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare, iar prețurile pornesc de la 15,99 euro/ segment, taxe și o schimbare gratuită a datelor de călătorie incluse.

Cu ocazia zilei de 8 martie, Blue Air desfășoară campania Clujul Zboară cu Blue Air, oferind un discount de 10% pentru toate zborurile către și dinspre Cluj Napoca, către toate noile destinații incluse în Orarul de Vara.

Pentru a marca Ziua Internațională a Femeii, campania include astăzi activări în mai multe locații surpriză din Cluj Napoca, unde toate doamnele și domnisoarele care se vor întâlni cu echipajele de mesageri în uniformele albastre ale Blue Air vor primi un cadou surpriză, împreună cu promocodul care oferă un discount de 10% pentru toate rezervările efectuate pe websiteul companiei.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra - Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Cu o echipă formată din peste 1.000 angajați, Blue Air operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA).

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri