Accor anunță semnarea unui contract de management cu proprietarul Mercure Sighișoara Binderbubi Hotel & SPA pentru operarea hotelului din Mediaș și deschide astfel al șaptelea hotel Mercure din România.

Update 13 mai: Mercure Mediaș Binderbubi Hotel &SPA s-a deschis oficial în urma unei renovări majore. Hotelul oferă 46 de camere și apartamente, restaurant panoramic, bar, un centru SPA și piscină, totul într-un peisaj spectaculos, pe dealul Binderbubi. Proprietatea se alătură familiei de hoteluri Mercure din România, care până la sfârșitul anului2021, va include 9 hoteluri în 7 orașe din toată țara.

Hotelul își va întâmpina primii oaspeți în mai 2021, după o renovare majoră.

Hotelul Mercure Mediaș Binderbubi Hotel & SPA va oferi 46 de camere elegante, două săli de ședințe cu o capacitate de până la 150 de participanți, un restaurant panoramic generos, un bar și un centru spa cu piscină interioară încălzită.

O scurtă plimbare cu mașina desparte hotelul de centrul orașului Mediaș, unul dintre cele mai bine conservate centre medievale din România. Hotelul este poziționat pe un deal, lângă pădure, cu vedere la oraș.

Mediaș este al doilea oraș ca mărime din județul Sibiu, situat la mai puțin de o oră distanță de Aeroportul Internațional Sibiu și Târgu Mureș, precum și la două ore distanță de viitorul Aeroport International Brașov. În plus, pe o rază de 20 km în jurul său, există zeci de biserici fortificate, iar două dintre ele fac parte din patrimoniu mondial UNESCO.

Mediaș și împrejurimile sale au un potențial turistic imens și suntem nerăbdători să-i sporim vizibilitatea.

Cătălina ROȘU -Director Dezvoltare pentru România, Bulgaria, Republica Moldova și Republica Cehă

Accor este un grup hotelier ce cuprinde peste 5.000 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări. Grupul are unul dintre cele mai diverse și integrate ecosisteme de ospitalitate din industrie, ce cuprinde branduri de lux și premium, soluții ce se adresează segmentelor midscale și economic, concepte de lifestyle unice, spații de divertisment și cluburi de noapte, restaurante și baruri, reședințe private, proprietăți ce oferă cazare pentru grupuri, servicii de concierge, spații de coworking și multe altele

Sursa foto: Mercure Mediaș Binderbubi

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri