Odată cu dezvoltarea rețelei de rute care include servicii către aeroporturile europene principale și cu intrarea în serviciul operațional a noii flote de ultimă generație Boeing 737-8-MAX, Blue Air lansează noi familii tarifare. Noile pachete de produse BlueBASIC, BluePLUS și BlueBIZ presupun tarife mai mici și mai multe opțiuni de economisire la selectarea pachetelor de produse.

Începând cu 27 aprilie 2021, noile familii tarifare ale Blue Air sunt disponibile pe site-ul Blue Air flyblueair.com.

BlueBASIC, BluePLUS și BlueBIZ sunt concepute pentru a răspunde nevoilor specifice de călătorie ale segmentului Ultra-Low-Cost, oferind un set distinct de produse și servicii adaptate atât pentru călătoriile de agrement, cât și pentru cele de afaceri.

Ce conțin noile pachete Blue Air

Pachetul BlueBASIC este conceput pentru călătorii scurte și include: cel mai mic preț disponibil pentru zborurile selectate, un bagaj mic de cabină (40x30x20cm) de maximum 10 kg și check-in online gratuit disponibil cu 24 de ore înainte de decolare. În plus, – pentru o perioadă limitată de timp, – toate rezervarile includ o schimbare gratuită a datelor de călătorie (plătindu-se doar diferența de tarif).

Pachetul BluePLUS este produsul Blue Air pentru călătoriile de agrement și este conceput pentru pasagerii care doresc un plus de confort, incluzând: cel mai mic preț disponibil pentru zborurile selectate, un bagaj mic de cabină (40x30x20cm) de maximum 10 kg, un bagaj de cală de 23 Kg (100x80x30cm), selectarea gratuită a locurilor standard - rândurile 5-32 (cu excepția locurilor cu spatiu suplimentar pentru picioare), o schimbare gratuită – pentru o perioadă limitată de timp - a datelor de călătorie (plătindu-se doar diferența de tarif), check-in online gratuit - disponibil cu 30 de zile înainte de decolare și check-in gratuit la aeroport.

Pachetul BlueBIZ este un produs premium, creat pentru a răspunde cerințelor similare clasei business ale transportatorilor tradiționali, și conceput pentru pasagerii care doresc să profite la maximum de zborul lor, incluzând: loc premium, inclusiv locurile din primul rând și locurile cu spațiu suplimentar pentru picioare, schimbări nelimitate ale datelor de zbor gratuit, prioritate la îmbarcare și două bagaje de cabină, un bagaj mic de cabină (40x30x20cm) de 10 kg + un bagaj de cabină mare (55x40x20cm) de 10 kg, un bagaj de cala de 32 kg (100x80x30cm), check-in gratuit la aeroport, check-in online gratuit - disponibil cu 30 de zile înainte de decolare.

Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri