Din ce în ce mai multe persoane au început să călătorească mai mult în interes de serviciu decât în interes personal. Astfel, momentele de relaxare alături de cei dragi departe de cotidian sunt mult mai rare, chiar o dată pe an.

Acum, poți îmbina „utilul cu plăcutul” cum se spune datorită cazării în regim hotelier, o alternativă ce îți oferă posibilitatea de a lucra în liniște la proiectele tale și în timpul liber să te relaxezi alături de familie. Iată cum închirierea unui apartament în regim hotelier te ajută să îmbini momentele de relaxare cu călătoriile de afaceri, mai ales în București:

  • Poți alege locația în funcție de zona de interes. Nu mai este nevoie să îți faci griji pentru locația de cazare. În orice zonă a capitalei este sediul companiei la care lucrezi, poți găsi apartamentul ideal pentru tine. În plus, acum poți savura o cafea în timpul unei întâlniri de afaceri la o cafenea cochetă în locul clasicei cafenea de la hotel. În timpul liber, poți face cumpărături sau explora orașul.
  • Ai un spațiu generos pentru tine și membrii familiei. O cameră de hotel poate fi insuficientă pentru mai mult de 2 persoane. Unitățile închiriate în regim hotelier îți oferă un living spațios în care puteți petrece timpul împreună. În plus, conexiunea wi-fi și biroul confortabil îți asigură mediul perfect pentru a lucra în liniște și eficient.
  • Acum ai ocazia iei masa alături de cei dragi. Bucătăria complet echipată și utilată oferă prilejul perfect pentru a pregăti împreună preparatele preferate.
  • Cazarea în regim hotelier te ajută să ai confort și intimitate. Atunci când te cazezi la un hotel, intri mereu în contact, chiar și vizual, cu angajații sau ceilalți clienți ai hotelului. Atunci când optezi pentru cazarea în regim hotelier, poți dispune cum dorești de imobilul închiriat. Atât tu cât și membrii familiei puteți ieși ori de câte ori doriți, fără a da explicații și fără a vă întâlni cu privirile curioase ale celor din jur.
  • Poți transforma o călătorie de afaceri într-o vacanță. Poți alege locația aproape de obiective turistice pentru a profita din plin în timpul liber de frumusețea orașului în care te afli. O zonă foarte căutată este Centru Vechi, o îmbinare între istorie și modern, între artă și cultură, între relaxare și divertisment.
  • Dacă tu sau cei dragi sunteți pasionați de plimbări în natură, de plimbări cu bicicleta sau alte activități sportive, puteți închiria un apartament aproape de parcuri sau alte zone de agrement din oraș, cum ar fi Delta Văcărești.
  • Închirierea în regim hotelier a devenit o alternativă atât de apreciată și datorită senzației de „acasă” pe care ți-o oferă. Împreună cu cei dragi, îți poți continua activitățile cotidiene fără limitele specifice cazării la un hotel, bucurându-te, în același timp, de o mică vacanță.
  • Prețul redus este un alt beneficiu foarte important. Te poți bucura de confortul și luxul de 5* specifice cazării tradiționale însă la un preț mult mai mic. Astfel, banii pe care îi economisești, îi poți folosi pentru micile plăceri din vacanță.

MRG Apartments vine în sprijinul tău prin numărul mare de garsoniere și apartamente de care dispune, situate în mai toate zonele capitalei. Confortul de 5* și personalitatea aparte pe care le au aceste unități de cazare îndeplinesc până și cerințele celui mai pretențios călător.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri