Olanda a ridicat o serie de restricţii împotriva COVID-19 începând de miercuri, permiţând grădinilor zoologice şi sălilor de sport să se redeschidă şi prostituatelor să primească din nou clienţi, relatează dpa.

Cafenelele şi restaurantele pot servi acum clienţii în zonele exterioare între orele 6:00 şi 20:00. Până acum acest lucru era posibil doar de la prânz până la ora 18:00.

Evenimentele cu public continuă să fie interzise. Muzeele, teatrele şi cinematografele rămân, de asemenea, închise.

Magazinele neesenţiale sunt deja deschise de câteva săptămâni.

Guvernul a anunţat că relaxările în cadrul lockdown-ului instituit în urmă cu cinci luni vor fi făcute în funcţie de o scădere semnificativă a numărului de cazuri de COVID-19.

În prezent, există în jur de 205 de noi infectări la 100.000 de locuitori în şapte zile. Numărul de pacienţi cu COVID-19 din spitalele au scăzut de asemenea.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri