Ryanair, una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa, a sărbătorit pe 1 iunie primul său zbor de la Sibiu pe ruta Veneția Treviso ce va fi operată cu două frecvențe săptămânale. În contextul operării de zboruri de la Sibiu, încă două noi rute către Corfu și Bologna vor fi lansate la jumătatea lunii iunie, respectiv în luna iulie, în timp cea de-a patra rută către Billund va fi disponibilă din noiembrie.

Pentru a marca începutul acestei noi conexiuni de la Sibiu către Veneția Treviso, Ryanair a lansat o ofertă de vânzare de locuri cu tarife disponibile de la doar 19,99 euro pentru călătorii până la 31 octombrie, care trebuie rezervate până la miezul nopții 4 iunie pe site-ul Ryanair.com.

Ne face plăcere să sărbătorim în mod oficial primul nostru zbor din Sibiu prin noul nostru serviciu de două ori pe săptămână către Veneția Treviso. Celelalte două noi rute către Corfu și Bologna vor fi lansate la jumătatea lunii iunie și, respectiv, în iulie.

Olga Pawlonka, directorul de vânzări și marketing al Ryanair pentru CEE și Balcani

”Accesul la piețele internaționale este o prioritate cheie în atingerea viziunii de dezvoltare a mediului de afaceri și economic în regiunea Sibiu”, a declarat președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean.

Continuăm să mizăm pe o strategie ambițioasă de creștere a rețelei de rute, chiar și în contextul pandemic actual. Vom pune accentul atât pe motivarea companiilor aeriene pentru a aduce turiști în regiune, cât și pe pentru activarea potențialui de călătorie locală.

Directorul general al Aeroportului Sibiu, Marius Ioan Gîrdea

În prezent, Ryanair are o flotă de peste 450 de aeronave. În 2019, Ryanair a transportat 152,4 milioane de pasageri, în creştere cu 9% faţă de 2018. Ryanair operează 21 de rute de pe aeroporturile din România, respectiv Bucureşti şi Craiova.

Sursa foto: Ryanair

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri