Entuziaștii roller coaster au acum o nouă aventură de întâmpinat, s-a deschis cel mai înalt coaster din lume, cu o singură cale ferată, aflat în New Jersey. Inaugurarea a avut loc pe 13 iunie, iar reprezentanții acestuia susțin că este cel mai înalt, cel mai lung și cel mai rapid coaster pe o singură cale ferată, având o înălțime de peste 13 etaje și o lungime de circa 915 de metri.

Călătoria este o experiență unicat. Dacă în cele de până acum, erau permise două persoane, una lângă cealaltă, Jersey Devil, cum este denumit, ”călătorește” cu câte un singur pasager pe loc, fiecare tren având 12 locuri, scrie CNN.

Roller coaster-ul accelerează rapid, ceea ce înseamnă că pasionații de astfel de experiențe trebuie să fie foarte rapizi în ceea ce înseamnă captarea peisajelor. În plus, o primă călătorie va aduce cu siguranță și puțină amețeală pasagerilor.

Sursa Video: Six Flags Great Adventure/ Facebook

De la o linie dreaptă, Jersey Devil intră în curbe, face diferite întoarceri și coborâri bruște, toate menite să crească adrenalina.

Așa cum este menționat mai sus, Jersey Devil are o înălțime de peste 13 etaje, poate atinge chiar și 100 de kilometri/ oră și se întinde pe o suprafață de circa 915 metri. Acesta include și trei întoarceri ”dramatice”, la aproximativ 180 de grade.

Jersey Devil este cel mai înalt coaster, dar ca cea mai înaltă atracție cu o singură cale ferată. Este depășit, însă, de cel mai înalt coaster din lume, mai exact Kingda Ka. Se ridică la o înălțime de aproximativ 139 metri și atinge o viteză maximă de 206 kilometri pe oră. Acesta este situat la Six Flags Great Adventure din New Jersey.

Sursa Video: Youtube/ Six Flags Great Adventure

Sursa foto: Six Flags Great Adventure/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri