Cel mai înalt hotel din lume a fost inaugurat în vârful Shanghai Tower, un zgârie-nori care are o înălţime de 632 de metri şi care se află în capitala economică a Chinei.

Acest hotel de lux ocupă ultimele etaje ale Shanghai Tower, care are în total 128 de etaje şi ocupă locul al doilea în clasamentul celor mai înalţi zgârie-nori din lume, după celebrul Burj Khalifa (828 de metri) din Dubai, scrie Agerpres.

J Hotel, inaugurat oficial sâmbăta trecută, aparţine grupului Jin Jiang International Hotels, al cărui acţionar majoritar este statul chinez.

Hotelul are 165 de camere, dintre care unele pot fi închiriate cu preţuri astronomice, aşa cum este cazul celui mai frumos dintre apartamentele sale, decorat cu candelabre de cristal şi echipat cu o saună, care poate fi închiriat cu 67.000 de yuani (8.660 de euro) pentru serile de sâmbătă.

Restaurantul hotelului, situat la etajul 120, şi piscina, plasată la etajul 88, fac parte dintre principalele atracţii ale acestui hotel, a cărui deschidere oficială a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

Sursa foto: Pavel L Photo and Video / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri