6 Iulie 2021

TOP patru destinații de vizitat într-o viață



Privind spre 2022, un lucru pare clar: este anul vacanțelor. După un an și jumătate de excursii anulate, 2022 este anul la care putem visa la relaxare. Iată câteva destinații unice pe care ar trebui să le vizitezi măcar o dată în viață, potrivit recomandărilor Travel and Leisure.

Paterson, Africa de Sud

Pentru o experință de neuitat în safari în Africa de Sud, renunță la clasica excursie în Parcul Național Kruger și alege în schimb o rezervație privată, care îți va oferi o experință unică și mai intimă. Rezervația Shamwari, din Paterson, Africa de Sud, oferă două călătorii zilnice în safari în căutarea animalelor sălbatice: rinoceri negri, lei, leoparzi, elefanți și bivoli Cape.

Rezervația privată a fost construită în 1990 și găzduiește opt cabane de lux. Cea mai nouă cabană, Sindile, este definiția perfectă a unei locații de glamping de cinci stele - camerele oferă piscine mici și vedere la câmpii, unde puteți vedea girafe păscând chiar din balconul tău.

Sursă foto: Yoni Kozminsi/Unsplash


Sardinia, Italia

Poate cea mai râvnită destinație de plajă din Italia, Sardinia găzduiește plaje fascinante cu nisip alb, cu ape strălucitoare turcoaz și o abundență de stațiuni de lux perfecte pentru o întoarcere triumfătoare la călătorii.

Baglioni Resort Sardinia tocmai a fost deschis în iunie 2021 și este amplasat pe o frumoasă rezervație marină, în timp ce Hotelul Pitrizza oferă vile care asigură seninătate și intimitate.

Sursă foto: Unsplash


Golful Taghazout, Maroc

Maroc este una dintre destinațiile pe care ar trebui să le vizitezi măcar o dată în viață. Dacă vrei să explorezi mai mult această țară, nu rata sudul Marocului, unde, la peste 300 km de Marrakech, lângă Agadir, vei găsi Golful Taghazout, un sat pescăresc transformat în enclavă de lux chiar pe coasta marocană.

Fairmont Taghazout Bay tocmai a fost deschisă în iulie 2021 cu o serie de vile lângă plajă și apartamente orientate spre ocean. La noul hotel, vei experimenta o prezentare exemplară a ospitalității din Orientul Mijlociu și Africa, piscine și terenuri frumos amenajate și o întindere rafinată a coastei nord-africane a Atlanticului.

Sursă foto: Unsplash


Insulele Turks ??i Caicos, Marea Caraibelor

Pentru cei ale căror aspirații de călătorie implică plaje cu nisip alb, Insulele Turks şi Caicos este punctul culminant al destinațiilor de vis din Caraibe. De la țărmurile idilice ale Golfului Grace până la insulele private, precum Parrot Cay, Turks și Caicos oferă unele dintre cele mai fastuoase experiențe din Marea Caraibelor.

Una dintre excursiile obligatorii din 2022 va fi, fără îndoială, The Ritz-Carlton - hotelul tocmai a debutat în iunie 2021 cu un apartament cu vedere la ocean, două piscine și un centru spa, printre alte atracții ale insulei.

Sursă foto: Pexels




Citeste si