Ce poate fi mai frumos ca o vacanță în aer liber, pe tărâm exotic? Vă prezentăm o listă cu cinci locații de lux din toată lumea unde poți dormi sub clar de lună. Așadar, dacă dorești să planifici o călătorie într-unul dintre cele mai mari și mai aglomerate orașe din America, să evadezi în apele din Caraibe sau să explorezi savanele din Kenya, există o opțiune pentru fiecare călător.

Turcia

Sursă foto: Amanruya

Amplasată între plantații de măslini de pe malul Mării Egee, stațiunea Amanruya din Peninsula Bodrum este ideală pentru orice călător care dorește să-și petreacă întreaga zi în aer liber. Toate camerele de aici sunt structuri independente, supradimensionate, dar cei care doresc să comunice cu natura ar trebui să rezerve Pavilionul cu piscină.

Cu un spațiu de 800 de metri pătrați, camera are un pat tip baldachin și este înconjurată de spațiile verzi luxuriante ale stațiunii. Dacă nu îți dorești să petreci tot timpul în cameră, mai există și alte activități în aer liber de făcut: picnic pe iacht, plimbări în aer liber sau vizite la locații aritecturale antice. Tarifele încep de la 1.131 dolari pentru camera Pavilion.

Sursă foto: Amanruya

California

Sursă foto: Beverly Wilshire

Situat la una dintre cele mai populare intersecții - Bulevardul Wilshire și Rodeo Drive - într-o zonă deja cunoscută pentru cumpărăturile sale de lux, Beverly Wilshire a fost un magnet pentru cei bogați, faimoși și puternici de la deschiderea sa din 1928.

Turiștii care rezervă o noapte în acest hotel se vor putea bucura de o terasă de 2.100 metri pătrați, cu o vedere de vis asupra dealurilor Hollywood.

Sursă foto: Beverly Wilshire

În mijlocul acestei oaze private, se află un cort înalt de 10 metri, decorat în interior cu un candelabru de cristal, lămpi de marmură și covoare de blană. Dacă îți doreai de mult timp să vizitezi statul California, poate că nu ar strica să îți rezervi o cameră în acest hotel inedit. Tarifele încep de la 3.500 dolari pentru o cameră a hotelului Beverly Wilshire.

Kenya

Nu este de mirare că toate cele șapte apartamente din acest mic hotel din dealurile Chyulu se mândresc cu locația aleasă. Poluarea slabă și poziția hotelului te poate lăsa să admiri constelațiile emisferei nordice, cât și cele ale emisferei sudice.

Sursă foto: ol Donyo Lodge

Fiecare „dormitor” în aer liber include un pat matrimonial cu baldachin, cu plasă de țânțari, plus o terasă cu vedere fie la pădurile de salcâm, fie la câmpiile de lângă Muntele Kilimanjaro.

Camerele sunt, de asemenea, ideale pentru activități în timpul zilei. Există piscine private, șezlonguri și dușuri în aer liber. Tarifele încep de la 750 dolari de persoană pe noapte.

Sursă foto: ol Donyo Lodge

Mexic

În cazul în care nu puteți decide dacă preferați să dormiți în interior sau în aer liber, de ce să nu rezervați o cameră care să vă permită să faceți ambele lucruri?

Aceasta este caracteristica apartamentului Master din hotelul La Valise Tulum. Patul matrimonial poate să fie mutat pe balcon dacă vrei să fii mai aproape de natură, fie în interior dacă simți nevoia de intimitate.

Sursa foto: La Valise Tulum

În mod surprinzător, această cameră este foarte populară, rezervările făcându-se deseori cu un an înainte. Alte opțiuni de dormit în aer liber la hotel includ hamace și șezlonguri pe malul mării.

De asemenea, reprezentanții hotelului pot organiza excursii în PeninsulaYucatan, inclusiv expediții de snorkeling și croaziere la apusul soarelui pe un iaht de lux. Tarifele pentru un apartament Master încep de la 566 dolari pe noapte.

Sudul Africii

Sursă foto: andBeyond Ngala Safari

Cine spune că dormitul în casele copacilor este doar pentru copii? La această proprietate de la granița Parcului Național Kruger, oaspeții pot rezerva o experiență de o noapte într-o casă în copac pe patru etaje.

Desigur, aceasta nu este o structură obișnuită: casa este în totalitate sustenabilă, cu o sursă de energie solară și un sistem de colectare a apelor.

De asemenea, există mai multe opțiuni de dormit în casa din copac, inclusiv o platformă de dormit cu o copertină retractabilă la ultimul etaj, precum și un pat matrimonial în interior. Tarifele încep de la 600 dolari pe noapte.

Sursa: CNN

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri