Pentru toți cei care își doresc o vacanță de vis în România, le venim în ajutor cu o recomandare ce poate părea pentru unii atipică: Sibiu- capitală culturală europeană, oraș plin de istorie și de bună dispoziție.

Sibiu este unul dintre cele mai iubite și mai vizitate orașe din Transilvania. Deși este un oraș mic, turiști din toate colțurile țării se înghesuie în fiecare an pentru măcar un weekend în orașul numit în 2007 Capitală Culturală Europeană, alături de Luxemburg. Sibiu este o poveste frumoasă cu prinți și prințese, este un loc care vă va surprinde din toate punctele de vedere. Cel mai interesant lucru dintre toate este că nu trebuie să vii alături de partener, nu trebuie să fii îndrăgostit lulea ca să te poți bucura de străzile înguste și de apusurile superbe. Sibiu este potrivit pentru vacanțe cu familia, pentru escapade romantice, dar și pentru ieșiri spontane cu prietenii.

Acesta este un articol parte a proiectului „Turist în țara mea", inspirat de Edenred România. Edenred susține turismul local, antreprenorii români, dar și pe angajații lor, prin voucherele de vacanță Edenred. Proiectul va prezenta câteva destinații în care poţi folosi aceste vouchere, care reprezintă al doilea cel mai apreciat beneficiu extrasalarial în rândul angajaților din România.

Am avut norocul să vizitez orașul pe care îmi place să-l numesc ‘Oraș de Suflet’ de nenumărate ori, iar de fiecare dată am descoperit ceva nou care m-a lăsat cu gura căscată. Înainte să încep pomelnicul prin care chiar sper să vă conving că Sibiu merită vizitat și iubit, vreau să mai adaug că el nu este doar un oraș de suflet ci și un oraș cu suflet. Sibiu trăiește, respiră, nu doarme aproape niciodată, mereu te trezește cu cafea bună și, câteodată chiar împotriva voinței tale, îți așterne zâmbetul pe buze.

Acum, nici nu știu de unde să încep.

Aș putea să încep cu răspunsul la întrebarea: De ce am pleca în vacanță în Sibiu?

Citește continuarea pe Kudika.ro.

Sursa foto: Balate Dorin/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri