Vacanțele sunt la modă în orice perioadă. Chiar dacă nu mai mergem la plajă și nu ne mai bucurăm de prea mult soare, toamna e o vreme bună pentru exploratul orașelor. În plus, agențiile de turism și companiile aeriene vin cu oferte variate pentru turiștii români. Ryanair, spre exemplu, propune bilete de avion cu prețuri de la 7,99 euro pentru Edinburgh.

Biletul către Edinburgh este valabil doar dus, cu plecare pe 22 sau 27 septembrie.

Tot la Ryanair găsim oferte pentru Londra, Palma de Mallorca, Corfu sau Manchester, biletele costând de la 12,99 euro (doar dus).

Chania, din Grecia sau Paphos, din Cipru pot fi accesate cu bilete de la 14,99 euro (doar dus).

Chiar și Madridul poate fi accesat la un preț accesibil, cu prețuri pornind de la 19,99 euro.

Atenție, însă, la lista semafor, actualizată la 2 septembrie. Atât Marea Britanie și Grecia, cât și Cipru se află în zona roșie, ceea ce înseamnă că la întoarcerea în țară turiștii români sunt obligați să respecte o perioadă de carantină de 14 zile.

Dacă turiștii sunt vaccinați anti-COVID, cu schema completă, carantina nu mai este obligatorie.

Principalele modificări ale celei mai recente actualizări ale listei semafor sunt:

  • în zona roșie au intrat: Serbia, Estonia, Albania, Tunisia, Mauritius, Jamaica, Liban, Palestina, Belize, Antigua și Barbuda, Suriname și Brunei Darussalam;
  • în zona galbenă au intrat:
    • din zona roșie, în urma scăderii incidenței: Spania, Liechtenstein și Maroc;
    • din zona verde, în urma creșterii incidenței: Norvegia, Austria, Bosnia Herțegovina, Luxemburg, Vietnam și Emiratele Arabe Unite;
  • în zona verde au intrat: Finlanda, Malta, Andorra, Groenlanda și Bonaire, Saint Eustatius și Saba.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri