Accor, unul dintre grupurile lider la nivel global în domeniul ospitalității, își extinde portofoliul în România. Grupul a semnat un acord de management cu Kronstadt Hotel pentru deschiderea unui nou ibis Styles în Brașov. Hotelul, situat în inima României, va fi al șaselea sub acest brand care se va deschide în țara noastră și își va întâmpina primii oaspeți la începutul anului 2024.

Noul ibis Styles Brasov va avea 126 de camere, un restaurant la parter cu bar și o terasă exterioară, deschisă pentru oaspeții hotelului. O sală de conferințe modernă și modulară de aproximativ 400 mp va găzdui diferite evenimente. O sală de fitness va fi, de asemenea, disponibilă pentru oaspeți. Hotelul va face parte dintr-un proiect de tip mixed-use, ce cuprinde și o componentă rezidențială, cu spații comerciale și destinate serviciilor, la parter, care le vor oferi oaspeților confort și accesibilitate.

„Avem mare încredere în proiect, deoarece permite călătorilor să experimenteze stilul de viață al unei comunități tinere și să simtă atmosfera unui oraș energic și creativ. Odată cu extinderea domeniului schiabil, deschiderea aeroportului și diversificarea vieții culturale, pe care o va aduce inaugurarea noii Săli Polivalente, Brașovul are o ocazie uimitoare de a-și consolida atractivitatea și de a deveni capitala sporturilor de iarnă și a turismului românesc”, spune Cătălina Roșu, Director Dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Republica Moldova și Republica Cehă.

„Adăugarea unei componente de ospitalitate la proiectul nostru mixt din Brașov este un mare plus pentru zonă, deoarece îi aduce vitalitate, o face mai deschisă și mai primitoare”, spune reprezentantul companiei investitoare, Kronstadt Hotel.

Situat pe strada Cristianului, hotelul se află în imediata apropiere a viitoarei Săli Polivalente Brașov - sală multifuncțională pentru evenimente sportive de interior, concerte, congrese și alte evenimente culturale, programată să fie inaugurată în 2024-2025. Locația va fi extrem de accesibilă cu avionul, datorită apropierii de viitorul Aeroport internațional Brașov, care se află la mai puțin de 10 km distanță, dar și cu mașina, pe DN1, din București și Sibiu.

Deschiderea hotelului este programată pentru începutul anului 2024, la timp pentru inaugurarea noii Săli Polivalente din Brașov. Hotelul va fi operat de grupul Accor printr-un acord de management.

ibis Styles face parte din Accor, un grup de ospitalitate la nivel global ce cuprinde peste 5.000 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări.

Sursa foto: ibis Styles

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri