Aerotravel și Fabrica de Vacanțe propun turiștilor peste 20 de destinații de vacanță spectaculoase, alături de city break-uri în Europa și croaziere pe toate mările și oceanele lumii, la tarife care includ reduceri de până la 50% din prețul de listă, valabile în perioada 12 - 30 noiembrie 2021.

Aerotravel a pregătit oferte speciale pentru turiștii fideli stațiunii Hurghada (Egipt) și insulei Skiathos (Grecia), celor dornici de o escapadă exotică în Republica Dominicană sau Zanzibar, dar și celor nerăbdători să retrăiască experiența desăvârșită de pe croazieră, într-un itinerariu inedit.

”Acum este un moment foarte bun pentru achiziția unui sejur, fie că se desfășoară în această iarnă (Crăciun, Revelion, schi, Hurghada sau Punta Cana), fie că are loc în primăvara și vara lui 2022 (Skiathos sau croazieră pe Mediterana)”, a declarat Antonio Nițu, Director General al Grupului Aerotravel.

Reduceri pentru Hurghada

Stațiunea Hurghada este o destinație de vacanță apropiată și ușor accesibilă. Un sejur la Jaz Aquamarine 5* de 7 nopți cu regim de masă All Inclusive, transport charter avion, taxe de aeroport și asistență turistică incluse pornește de la 630 euro/persoană pentru plecarea din 21 noiembrie 2021. La Desert Rose 5*, tariful este 512 euro/persoană pentru plecarea din 12 decembrie .2021.

Aerotravel oferă sejururi în Hurghada pe tot parcursul anului, cu zboruri charter din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea și Iași.

Reduceri pentru Grecia

Pentru sezonul estival 2022, Aerotravel și Fabrica de Vacanțe oferă sejururi într-o destinație grecească foarte apreciată de turiștii români: insula Skiathos. În Skiathos, turiștii au posibilități variate de cazare, de la vile cu tarife atractive, poziționate în apropierea plajelor, a tavernelor, a magazinelor și a stațiilor de autobuz, și până la hoteluri de 5* cu demipensiune și servicii excelente.

Un sejur de 7 nopți la vilă, fără masă, cu transport charter avion din 28 mai 2022, taxe de aeroport și asistență turistică incluse pornește de la 149 euro/persoană, în timp ce un sejur la hotel de 5* cu demipensiune pornește de la 691 euro/pers. Charterul de Skiathos va opera sâmbăta, în perioada 28 mai - 24 septembrie 2022.

Croaziere la prețuri reduse

Cât despre croaziere, cu oferta MSC 2 x 1 (Mergeți 2, plătește 1), pasagerii beneficiază de 50% reducere, adică a doua persoană din aceeași cabină plătește doar taxele portuare. În plus, pasagerii pot reprograma gratuit croaziera cu 15 zile înaintea călătoriei. Cei care doresc să descopere frumusețea insulelor grecești pot opta pentru o croazieră de 3, 4 sau 7 nopți, cu date variate de îmbarcare și tarife de la doar 259 euro/persoană. Pe lângă cazare, tariful include toate mesele, pachetul de băuturi, taxele portuare, taxa de serviciu și 2 excursii gratuite la țărm.

În perioada noiembrie 2021 - februarie 2022, Aerotravel aduce în atenția turiștilor vacanțe în destinațiile exotice ale momentului: Punta Cana, Maldive și Zanzibar. Pe lângă mare, soare, plaje exotice cu nisip fin și siguranță, aceste sejururi oferă activități variate și servicii turistice excelente. În plus, tarifele din această perioadă sunt cu adevărat atrăgătoare.

Astfel, un sejur în Punta Cana în perioada 3-10 decembrie 2022, cu regim de masă All Inclusive, la un hotel de 5*, pornește de la 996 euro/persoană și include zbor charter avion din București, transferuri și asistență locală. Un sejur în Maldive de 7 nopți (29.11. - 06.12.2022) la un hotel de 4*, pornește de la 935 euro/persoană și include zbor charter avion din București, transferuri și asistență locală.

City Break-uri în Europa

Toamna este anotimpul ideal pentru cei care își propun să exploreze Europa, deoarece orașele sunt mai puțin aglomerate, uneori temperaturile sunt mai generoase decât cele din România, iar tarifele sunt foarte avantajoase. Astfel, o minivacanță la Roma, în perioada 29 noiembrie 2021 - 02 decembrie 2021, pentru 2 adulți, pornește de la 164 euro și include cazare în cameră dublă la hotel 3* și zbor cu avionul dus-întors din București. La Barcelona, un city break în aceeași perioadă pentru 2 persoane pornește de la 291 euro la hotel de 4*, iar la Paris, de la 325 euro la hotel de 3*.

Fondat în anul 1997, Aerotravel a împlinit la începutul lunii noiembrie 24 de ani. În prezent, Grupul Aerotravel include Aerotravel, adică rețeaua națională specializată în turismul de afaceri și evenimente corporate care comunică prin intermediul brand-ului Travel Leaders Romania și www.aerotravelcorporate.ro, Fabrica de Vacanțe, care oferă pachete turistice în orice destinație prin intermediul agențiilor de stradă și al platformei www.fabricadevacante.ro, precum și turoperatorii CruiseHub, care propune croaziere pe toate mările și oceanele lumii, și AeroVacanțe, agenția organizatoare de sejururi în Skiathos, Italia, Egipt, Caraibe și Asia.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri