Blue Air înregistrează o cerere crescută pentru toate cele 29 de destinații Soare & Mare începând cu luna aprilie, pe baza relaxării restricțiilor de călătorie preconizate înainte de Paște.

Programul de vară Blue Air (27 martie – 29 octombrie 2022) cuprinde peste 50 de rute noi și include 16 destinații noi din București, șapte destinații noi din Cluj și șase destinații noi din Iași.

În ultimii doi ani, libertatea de a zbura ne-a fost luată tuturor, iar zborul a fost accesibil doar unui grup mic de persoane care au putut zbura către un număr limitat de destinații. Noi credem că am depășit cea mai grea perioadă și, luând în considerare tendințele de rezervare, clienții noștri se așteaptă ca restricțiile de călătorie să fie ridicate până în aprilie. Este timpul să zburăm din nou.

Krassimir Tanev, Chief Commercial Officer

Reduceri MARI Blue Air

Sub sloganul „Live to Fly” Blue Air lansează cea mai recentă campanie pentru a sărbători revenirea aviației la normalitate. Toate rutele Blue Air vor beneficia de o reducere specială și toti clienții pot folosi această reducere aplicând codul special LIVE2FLY în timp ce își fac rezervarea pentru următorul zbor Blue Air cu date de calatorie începând cu 1 aprilie.

14 noi destinații de vacanță

În Vara lui 22, Blue Air introduce 14 noi destinații Soare & Mare:

  • NOU PORTUGALIA: București – Porto
  • NOU CROATIA: Bucureşti – Split, Dubrovnik
  • NOU SPANIA: București – Palma de Mallorca, Ibiza, Alicante, Bilbao, Sevilla, Tenerife; Cluj-Napoca – Malaga, Valencia; Iași - Barcelona
  • NOU GRECIA: București - Santorini, Corfu, Skiathos, Chania; Cluj - Zakynthos, Heraklion, Rodos; Iași - Mykonos, Zakynthos, Heraklion
  • NOU FRANTA: București – Bordeaux

Codul promoțional LIVE2FLY va fi disponibil în perioada 14 - 16 ianuarie și poate fi aplicat doar pe site-ul Blue Air și in aplicația mobilă.

Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Sursa foto: Blue Air/Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri