Tarifele pentru apartamentele de vacanță pe litoral operate de compania Rezident sunt reduse cu 10% până la finalul lunii martie, în campania Early Booking, și pentru prima dată în ultimii ani rezervările au început să fie făcute încă de la finalul anului trecut. Din 2022, Rezident transformă unul dintre apartamentele sale în “apartament pet friendly”, pentru cei care pleacă în vacanță cu animalul de companie. Și tot în premieră, lunile mai și iunie sunt dedicate celor care lucrează la distanță, compania lansând programul “Work from Eforie”, cu tarife de la 330 de euro pentru două săptămâni de cazare.

Rezident estimează că va fi un sezon mai bun, cu o creștere de 10% față de 2021, când gradul de ocupare a fost de 60%, per ansamblu, cu un vârf de 97% în luna august.

“Păstrăm tarifele din 2021 în acest an și pentru că sunt semnale că ne aflăm spre finalul pandemiei preconizăm că în 2022 vom înregistra un număr de turiști mai mare în comparație cu vara trecută”, declară Alexandra Bogatu, fondatorul Rezident.

Apartamentele de închiriat în regim hotelier din Eforie Nord, ai căror clienți sunt de regulă familiile cu copii, dar și grupuri de prieteni, costă începând de la 200 de lei/noapte în perioada de Early Booking.

“Este cel mai mic preț pentru un astfel de spațiu de cazare de pe litoral, care poate găzdui patru persoane și are toate dotările unui hotel, inclusiv servicii de curățenie. Cele cu vedere la mare costă 285 de lei/noapte pentru patru persoane, în timp ce apartamentul care poate găzdui șase persoane, având două dormitoare, costă în Early Booking 405 lei/noapte”, declară Alexandra Bogatu, fondatorul Rezident.

Apartamentele sunt căutate pentru dotări și servicii, de la bucătărie complet utilată la check in digital, recepție online 24/7, servicii de curățenie și curățătorie, parcare, șezlonguri pe plaja din apropiere. Oaspeții gătesc constant, nu numai pentru micul dejun, primesc vizitele prietenilor, se relaxează pe terasă, apreciază confortul diferit de cel hotelier.

Încă din decembrie au fost făcute mai multe rezervări cu tariful de Early Booking, inclusiv cu vouchere de vacanță. Primii cumpărători sunt familii de prieteni cu copii mici, care se bucură de toate facilitățile apartamentelor.

“Noutatea veriii este că permitem oaspeților să vină în vacanță cu animalul de companie, pisică sau câine, indiferent de dimensiunea acestuia. Ne-am gândit la confortul lor în concediu și să îi scutim de stresul și cheltuiala de a-l lăsa într-un hotel de animale ori la rude sau prieteni“, declară fondatorul Rezident

Muncă de la distanță din Eforie

Din mai și până la jumătatea lunii iunie, apartamentele în regim hotelier pot fi închiriate pentru munca la distanță de la mare. Tariful pentru două săptămâni este de 330 de euro/apartament, pentru o lună, 550 de euro.

“Este pentru prima dată când exploatăm în acest fel începutul de sezon, care atrage, de regulă, un număr mic de turiști. Îmbinând utilul cu plăcutul, cei care au posibilitatea de a lucra de oriunde au ca variantă apartamentele de la malul mării. Litoralul le poate oferi un alt tip de relaxare după program”, precizează Alexandra Bogatu.

Înființată în urmă cu cinci ani, compania Rezident a pornit inițial cu trei apartamente în centrul Bucureștiului și s-a extins la 39 în prezent: 27 în București, 11 la Eforie Nord și unul la Predeal, investiția realizată până acum fiind de 1,8 milioane de euro. Apartamentele sunt oferite spre închiriere pentru perioada dorită de clienți, împreună cu o gamă de servicii hoteliere, în mare parte digitalizate. Business-ul a fost fondat de Alexandra Bogatu din dorința de a oferi oaspeților o casă provizorie cu confortul propriei locuințe.

Sursa foto: Rezident/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri