Pe lângă măsura de plafonare a prețurilor pentru serviciile turistice, dedicată turiștilor români, statul elen ar putea aplica și o reducere cât mai mare a măsurilor de securitate sanitară la graniţa de nord.

Potrivit unui comunicat remis Agerpres, ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, a primit miercuri vizita omologul său din Republica Elenă, ministrul Turismului, Vasileios Kikilias, şi a ministrului adjunct pentru afaceri externe, Konstantinos Fragkogiannis.

În acest context, ministrul grec al Turismului, Vasileios Kikilias, a afirmat că, în perspectiva sezonului estival, statul elen intenţionează să aplice o reducere cât mai mare a măsurilor de securitate sanitară la graniţa de nord, precum şi o plafonare a preţurilor pentru serviciile turistice, dedicată vizitatorilor români.

"Grecia este unul dintre partenerii noştri economici importanţi şi, aşa cum este ştiut, reprezintă una dintre cele mai îndrăgite ţări în care românii îşi petrec vacanţele. Cu toate acestea, numărul turiştilor eleni în ţara noastră nu este unul la fel de mare. Consider, însă, că putem dezvolta o colaborare eficientă, astfel încât să creştem aceste fluxuri. Avantajul nostru este că avem o destinaţie deschisă pe toată durata anului şi putem oferi varietate.", a apreciat Constantin-Daniel Cadariu, conform aceleaiși surse.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri