Pentru Ana Hotels Europa Eforie Nord, sezonul turistic estival ia startul pe 21 aprilie. Primii oaspeți care vor trece pragul locației de la Eforie Nord sunt turiștii care au ales să își petreacă la mare sărbătorilor de Paște și 1 mai.

”De Paște, ne vom aștepta oaspeții cu tradiționalul cozonac și ouă roșii după Slujba de Înviere, prânz festiv în ziua de Paște cu produse tradiționale românești și activități diverse pentru cei mici – ateliere creative, vânătoarea de ouă în grădina hotelului și multe alte surprize. S-a observat un ritm ascendent și pentru rezervările din lunile de vârf, iulie-august, sezonul de vară dând semne de revitalizare”, a declarat Iuliana Tasie, Director General Ana Hotels Europa.

La capitolul noutăți 2022, Ana Hotels Europa va intra în sezonul turistic cu noutăți culinare adaptate zonei, axate pe produse proaspete marine (pește, fructe de mare), dar și pe produse tradiționale românești (brânzeturi, legume, dulcețuri).

“În același timp, vom propune și un meniu sănătos, “verde”, pentru oaspeții care ne aleg datorită serviciilor spa”, povestește Iuliana Tasie.

În ceea ce privește activitatea de banqueting și clienții corporate, oferta va pune în valoare spațiile exterioare ale locației, grădina superbă, terasele sălilor de conferință, zona piscinei exterioare, adaptând meniurile în această direcție (barbecue, mediteranean, vegetarian).

În cadrul Ana Aslan Health Spa, oaspeții vor putea accesa un meniu de terapii spa personalizat, flexibil și ușor de experimentat.

Ana Hotels Eforie Nord va continua acțiunile eco-friendly, constienți fiind de faptul că și prin acțiuni simple de prevenire a generării deșeurilor de ambalaje și reducere a consumului de apă și detergent, putem avea o contribuție semnificativă la protejarea mediului înconjurător și reducerea emisiilor de CO2. De la exploatarea sustenabilă și recuperarea nămolului folosit în cadrul terapiilor balneo pentru a asigura regenerarea sursei și rezervele pentru viitoarele generații, la utilizarea în cadrul terapiilor a produselor bio, instalarea punctelor de încărcare pentru mașini electrice în parcarea hotelului, până la reducerea consumului de plastic prin înlocuirea recipientelor de unică folosință pentru consumabilele din băi, cu recipiente reutilizabile și mesaje de atenționare a importanței reducerii consumului de apă, toate aceste acțiuni au ca scop conștientizarea în rândul turiștilor a importanței prevenției și reciclării asupra mediului înconjurător.

Sursa foto: Ana Hotels Europa Eforie Nord

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri