Aniroc Signature, primul hotel de 5 stele din Arad, a fost inaugurat la finalul săptămânii trecute. Unitatea de cazarea este controlată de familiile Cosma și Țucudean.

BRD Groupe Société Générale a participat la realizarea proiectului printr-o finanțare pe termen lung în valoare de 4 mil. euro.

Hotelul Aniroc Signature utilizează biomasa pentru producerea energiei termice, împreună cu un sistem de recirculare a gazelor. 30% din energia electrică necesară funcționării hotelului este produsă cu ajutorul panourilor fotovoltaice, diferența provenind din energie verde.

Care sunt facilitățile Hotelul Aniroc Signature

Hotelul este dotat cu un centru Spa, o sală de fitness, o sală de conferințe și evenimente cu o capacitate de 150 locuri. De asemenea, noul hotel operează un restaurant, precum și o terasă cu 60 de locuri.

Fiecare cameră are minibar și espressor de cafea. Prețurile variază între 407 lei pentru o cameră single și 608 lei cameră dublă.

Sursa foto: Aniroc Signature Hotel

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luminița Mîndrilă
 Luminița Mîndrilă a lucrat anterior la Hotnews.ro și Aleph News, iar în prezent acoperă domeniul finanțe-bănci în cadrul Wall-Street.ro.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri