22 Iulie 2022

Christmas in July: reduceri masive pentru vacanțe în destinații mai puțin vizitate de români



DAL Travel lansează o nouă ofertă promoțională de reduceri, similară ofertelor tip „Black Friday” sau de Crăciun, și anume ”Christmas in July”. Reducerile sunt de până la 150 euro/persoană, iar Peru, Islanda, Alsacia și Lorena, Pakistanul de Nord, Mexic sau Panama sunt doar câteva dintre destinațiile promovate. Acest tip de promoții este tradițional în SUA, Canada și în anumite state ale Europei occidentale.

Campania este valabilă până pe 27 iulie 2022, în limita locurilor disponibile. Majoritatea ofertelor „Christmas in July” cuprind circuitele din toamna acestui an.

Alte circuite promovate cu reduceri în cadrul campaniei „Christmas in July” sunt pentru Normandia – Bretania (Franța), Peru – Colca – Nazca, Egipt Deluxe cu o splendidă croazieră pe Nil, Pakistanul de Nord, Turcia de Sud-Est, Mexic, Marele circuit în Chile și Insula Paștelui dar și o mega-croazieră în Panama – Columbia – Curacao – Bonaire – Aruba – Costa Rica.

Am decis să lansăm, în premieră, pentru piața turistică din România, alte campanii de reduceri deja îndrăgite peste ocean sau în vestul Europei. Prin campania „Christmas in July”, noi nu înghețăm prețurile, noi le reducem.

Daniela Nedelcu, director general DAL Travel

DAL Travel este o agenție de turism din România, înființată în anul 2000. Agenția oferă circuite turistice de grup, vacanțe personalizate, sejururi charter, city breaks, dar și organizare de evenimente și vacanțe în România.



Citeste si