Costinești sau stațiunea tineretului, cum mai este denumită, se bucură și anul acesta de un număr mare de turiști. Iată cu ce prețuri vine Costinești în 2022, dar și ce putem vizita în stațiune.

Unde vă puteți caza în Costinești

  • Villa Gyo’s

Unitate de cazare nouă în Costinești, Villa Gyo’s are camere de închiriat de la 300 de lei/ noapte. Vila este poziționată la circa 200 de metri de plajă.

În plus, vila oferă și parcare în incinta sa, iar prețurile pot diferi în funcție de perioada aleasă.

  • Hostel Perla

Hostel Perla este situat în inima stațiunii Costinești, la 50 de metri de plajă. La hostel vă puteți caza minimum trei sau șase nopți, în funcție de tipul de cazare pentru care optați.

Trei nopți de cazare, pentru doi adulți, într-o cameră standard family costă 1.000 de lei, iar dacă alegeți o cameră dublă superioară, costul crește la 1.200 de lei.

  • Casa Alberto

Cu 180 de lei/noapte vă puteți caza în Casa Alberto, o unitate de cazare care nu acceptă familiile cu copii.

În plus, la Casa Alberto nu aveți posibilitatea de a folosi tichetele de vacanță.

Vezi și: De ce aleg românii litoralul bulgăresc? Prețuri de la mare, din Bulgaria (wall-street.ro)

Prețuri la terase în Costinești

La Terasa Ștefan găsiți prețuri precum:

  • șnițel de pui- 29 de lei,
  • quesadilla cu pui și cartofi prăjiți și sos- 46 de lei,
  • pulpe dezosate la grătar- 28 de lei.

La Casa Țărănească Costinești găsim meniurile zilei, disponibile până la ora 18.00, cu prețuri între 16 și 30 de lei. Meniurile cuprind, de regulă, două feluri de mâncare: o ciorbă și felul al doilea, însoțit de salată. Bineînțeles, vă puteți comanda și alte feluri de mâncare, dar meniurile zilei sunt cele mai avantajoase.

La Regal Costinești găsim:

  • burger de pui- 40 de lei,
  • aripioare de pui și cartofi- 39 de lei,
  • paste cu fructe de mare- 50 de lei,
  • salată de vară- 15 lei.

Cât despre prețurile pe plaje, prețul pentru un șezlong este între de 30 și 50 de lei, depinzând de locul în care mergeți. Însă tot mai ieftin rămâne să vă întindeți prosopul pe nisip. O bere pe plajă este circa 12 lei, iar un frappe ajunge la 25 de lei.

Ce putem vizita în Costinești

Începem, bineînțeles, cu o plimbare până la epavă, o cursă cu vaporașul costând 20 de lei.

Un al doilea reper al stațiunii este Obeliscul. Primul obelisc a fost distrus complet de o viitură puternică în anul 2005, însă autoritățile locale s-au mobilizat rapid și în 2006 deja a fost inaugurat actualul, imitând planurile celui inițial.

Continuăm cu o vizită în cluburile din stațiune, Ring Club Costinești, Mega Discoteca Tineretului, cunoscută ca fiind cea mai mare construcție de acest fel din Europa, dar și Panoramic Club. Pentru toate trebuie să plătiți intrare, iar programul acestora începe în jur de 22.00.

Costinești se află între comunele 23 august și Tuzla, în estul stațiunii învecinându-se cu Marea Neagră. La Costinești puteți ajunge pe calea ferată sau cu mașina, pe DN39 - E87, care merge spre Mangalia.

Sursa foto: merglamare.ro - Ghidul Litoralului

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri